Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgorzata55

cysta na strunie głosowej

Polecane posty

Gość małgorzata55

okazało sie ze mam cos takiego moze ktos juz miał cos takiego i jest po operacji?

Gość Grzybinkaa
Jak przebiega proces oczyszczania? W czasie pierwszych dni głodówki organizm „spala nagromadzone pokłady tłuszczu i pozbywa się wszystkiego co jest zbędne i chore. W następnych dniach, szukając rezerw, krew czyści arterie z odłożonych tam cholesterolowych złogów. Są one dobrym paliwem, podobnie jak i inne złogi, które w organach zbierają się latami: cysty, zgrubienia, drobne ogniska ropne np.: pod zębami, brązowy, starczy barwnik, sole wapnia, krosty itp., a także martwe bakterie, obumarłe lub zwyrodniałe komórki. Chore tkanki organizm zużywa bardzo szybko. Następuje gruntowne oczyszczenie organizmu z niebezpiecznych bomb z opóźnionym zapłonem. Co ważne - nawet po okresach długotrwałych głodówek, narządy takie jak mózg, serce nie tracą na wadze, podczas, gdy na przykład tkanka podskórna może tracić nawet 95% swojej wagi. http://www.glodowka.pl/podstrona.php?dzial=pytania

Gość ....finka
Wyleczyć bez operacji (ssać olej słonecznikowy ,propolis ,płukać ziołami ,ipić Mumio rosyjskie ,oklady z lisci kapusty lub lisci topoli ....

Gość grzybicaaaaa
ja wyelczyłem cyste ssaniem oleju słonecznikowego.

Gość małgorzata55
dziekuje za rady i prosze o jeszcze :) moze ktos mial usuwane operacyjnie ?

Operacje nie są skomplikowane jeśli zmiana jest powierzchownie, na krawędzi struny i jest niewielkich rozmiarów. Przez pewien czas możesz mieć zmieniony głos.