Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mądra przyroda

Błona dziewicza to znak jakości

Polecane posty

to towar niewiadomej Że co? Stręczycielką może jeszcze mam być?:P Ale nie pytałeś o torby :classic_cool: Niemce u mnie zawsze chętne na Polki będą, nie martw się, i jeszcze prezenty dadzą:P Nogi mnie bolą więc ze sprintu nici:P

Gość to towar niewiadomej
streczycielka robi to dla kasy ty za darmo wiec nie bedziesz. ja nie niemiec wiec prezentow nie bedzie. czysty altruizm :D a to siedz leniu niech ci tylek rosnie :P pozniej bedzie placz na dietach to sobie przypomnisz jak ktos chcial cie uratowac od zgubnego losu grubasa :P

Gość do to towar niewiadomej
uważaj bo KW jak i najpiękniejsza_kobieta_na_kafe AKA fiku mikuuu mają nierówno pod sufitem

powiem ci z jakiego filmu jest twoja melodia w zamian za liste to jak robimy deal :D ?

Byś masaż moich świńskich raciczek zaproponował to bym się zastanowiła, ale tak...:P Mamusie poproś by Ci dziewczynkę załatwiła:P O widzisz, każą Ci się mnie strzec, także uważaj bo jeszcze krzywdę Ci zrobię...

Gość 123adam123
Towar najwyższej jakości - to dobre. I może jeszcze powinien być na półce w supermarkecie... To, że dziewczyna jest dziewicą świadczy tylko o tym, że nie miała jeszcze nic głęboko między nogami - i o niczym więcej ----------------------------------------------------------------------------- http://www.podane.pl/ dział "Uczucia i Seks"

dzieki za troske bede uwazal :D masz prawiczku 🌼 za to ze tak sie o mnie martwisz :D

nie chce dziewczynki tylko kartke z telefonami moze bede dzwonil i oferowal im ubezpieczenie albo inne rzeczy :P tylko sex ci w glowie i wszystko z nim kojarzy :D nie masaz to nie dla mnie zwlaszcza swinek :D odpada nie dobijemy targu :O skoro nic ci nie odpowiada to ide myslalem ze chociaz ta melodia cie skusi. milego gadania o niczym 🖐️

Komu się kojarzy temu kojarzy... Wymiary świnki były podane przy torbach;) Ale no faceci jak zwykle gołosłowni:O Czas coś zjeść :D🖐️

to nie jest przypadkiem ta sama melodia ktora na poczatku tego ? http://uwaga.tvn.pl/33302,wideo,176158,dlaczego_zabil_siostre,dlaczego_zabil_siostre,reportaz.html

Niestety nie. Wiele już typów mialam:( Ale dziękuję za zainteresowanie:) może kiedyś będę mogła naprawdę pomóc to cokolwiek niechętnie, ale może pomogę :P

mnie sie wydaje ze to jest muzyka z gry komputerowej. pytaj na forach o grach.za ubogi kawalek jak na muzyke filmowa. mozesz sobie jeszcze sprawdzic half moon run full circle cos mi sie kojarzy ze tam byl podobny motyw ale na pewno nie to samo.

Kiedyś intensywniej prowadziłam poszukiwania, teraz myślę, że raczej nie znajdę. A szkoda bo piękne to jest i pewnie jest częścią czegoś większego. Jeszcze raz dziękuje za zainteresowanie, aż dziwne...:)

a mnie sie wydaje ze nie jest czescia tylko to motyw ktory powtarzany jest w petli jako muzyka do jakiejs gry. na nic innego to nie wyglada.

Gość odpowiedzcie no ziomeczki
a co gdy dana laska ma błonę ale już robiła laskę i dawala analnie? też znak jakości będzie?

a zyj sobie zludzeniami i nazywaj to optymizmem :P