Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhhh

czy jest tu dziewczyna która nie wciera balsamu

Polecane posty

Gość ehhhhhhhhhh

do ciała? kąpie się i nic nie kładę? czy to tylko ja?

Gość 5454456hghgjh
ja nie wcieram, co w tym dziwnego? woda z mydlem, potem żel pod prysznic, splukuje, wycieram recznikiem i tyle

Gość ehhhhhhhhhh
no dla mnie nic ale jak to powiedzialam na uczelni - wielkie zgorszenie

Ja mam uczulenie na większość balsamów, więc też nic nie wcieram. Poza tym, nie lubię tego.

Gość dsfgbkjnkfdglm
ja muszę codziennie bo inaczej skóra mnie swędzi :P a tak jest natłuszczona, nawilżona i pięknie pachnie :D naskórek trzeba nawilżać, inaczej szybciej się starzeje :O

Gość jojiooijoi
uzywanie balsamow i wiara, ze wcieranie tej chemii naprawde nawilza skore to najwieksza glupota w swiecie urody

Gość ehhhhhhhhhh
czy macie przez to (że nie wcieracie) jakieś problemy ze skórą ? wysuszona, czy mało jędrna?

Gość jojiooijoi
ja muszę codziennie bo inaczej skóra mnie swędzi swedzi, bo ja uzaleznilas i teraz sama nie potrafi utrzymac odpowiedniego stanu nawilzenia:O

Gość wwrrr
Ide o zaklad, ze te, co wciearaja, to w wiekszosci osoby myjace sie sls-ami i balsamujace parafina. Ja uzywam balsamu raz na ruski rok, nie musze i za leniwa jestem do tego.

Gość wieeeelki śpioch
Ja wcieram od czasu do czasu - jak już mam mega suchą skórę :P No i jak nogi ogolę :D Ale codziennie to nie - leń jestem i tyle. Jak się już wykąpię, to jestem tak zmęczona, że chcę się położyć najszybciej jak mogę! A jak pomyślę, że miałabym jeszcze wcierać np. rano... Zwłaszcza te antycellulitowe, co to trzeba dwa razy dziennie i co schładzają... Never! Brrrr! Rano mi się za bardzo chce spać, żeby tracić cenne minuty i jest mi za zimno na takie atrakcje :P

Ja. Tzn nie wcieram z lenistwa, ale od czasu do czasu przypominam sobie o istnieniu balsamu. Skórę mam suchą, miejscami nawet bardzo.

Gość dsfgbkjnkfdglm
no chyba ogłupieliście :O jakbym przestała się balsamować to chyba bym się zadrapała na śmierć :O a tak mam piękny elastyczny naskórek :O nie wiem co w tym dziwnego :O

Gość awd df
ja balsamu po kąpieli używam od dziecko bo mam taką suchą skórę, że po prostu muszę i nie pierdolcie mi to o jakimś "uzależnieniu" skóry od balsamów 🖐️

Gość wwrrr
Kolezanki drapiace sie - jakich balsamow na ogol uzywacie?

Gość to nie jest normalne żeby
skóra tak swędziała, że musicie ją kremować :o

Gość Kromka chleba ze smalcem......
Od czasu do czasu oliwka dla dzieci na mokra skore lub specjalny olejek do ciala.

Gość 5454456hghgjh
mnie tez swedziala skora ale jak przestalam uzywac to przeszlo po jakims czasie

Gość wcieram wcieram
ja sie smaruje zawsze inaczej bym nie mogla funkcjonowac, najlepiej mleczkiem dove lub garnier, nie wiem czy to geny czy te balsamy ale po ciazy nie mam ani jedengo rozstepu i w sumie lepsza figure jak przed.

Gość dsfgbkjnkfdglm
nie tylko chodzi o to, że przestaje swędzieć :O jest elastyczna, jędrna, gładka, błyszczy, jest po prostu zdrowsza i ładniej wygląda po balsamowaniu :O

Gość dsfasdcsxfcsxw
kiedys używalam jak miałam naście lat i kosmetyczny zakupoholizm teraz mam 30 i nie wcieram nic tylko twarz, szyja i stopy (kremy)

Gość wwrrr
Jest oblepiona parafina i sztucznie wygladzona silikonami, a nie nawilzona. Odkad uzywam kosmetykow bez tych skladnikow moja skora wlasnie przestala wymagac balsamowania i kremowania (to sie tyczy tez twarzy). Ale ludzi kupuja co widza w reklamach, i wierza, ze to im pomaga, bo nie maja porownania.

Gość dsfgbkjnkfdglm
mnie nie swędzi od balsamu tylko od wody, jak wiecie woda wysusza skórę :O więc nie pierdolcie, że balsam ją pogarsza :O

Gość awd df
ja używam balsamu Eveline SPA z 5% zawartością mocznika, skóra po tygodniu codziennego stosowania jest po prostu niesamowicie gładka :D tego: http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=39905 mega wydajny jedno opakowanie starczy mi na jakiś miesiąc :)

Gość bxc
ja tylko raz na jakis czas jak sobie robie dzien pieknosci :D tzn tak co tydzien, dwa :P tak codziennie to mi sie nie chce :)

Gość 123adam123
Dyskusja bezprzedmiotowa. Są różne rodzaje cery i różnej (lub wcale) pielęgnacji wymagają. O czym tu gadać? ----------------------------------------------------------------------------- http://www.podane.pl/ dział "Uczucia i Seks"

Gość marcin hhhhh
Nie dbacie o siebie, a potem płacz, że facet uciekł do bardziej zadbanej, z jędrną skórą;.

Gość ja wcieram, bo lubię
:-)