Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pobita.......

Zostałam pobita ,nienawidze tego kraju :(

Polecane posty

Gość pobita.......

to stało sie miesiąc temu, zostałam pobita przez 3 dziewczyny i dwoch chlopakow, prawdopodobnie naćpani, pobili mnie za nic :( wieczorem przy supermarkecie, nikt nie zareagowal tylko jakis chłopaczek pobiegl do ochrony jemu jestem wdzięczna te 3kurwy złapali byly w galerii, dwoch chlopakow nie byli w kapturach na kamerach nic nie widac a te suki nie chcą ich wydac sprawa sie toczy i pewnie dostaną grzywne albo cos w tym stylu ,ja trafilam do szpitala ze zlamaną reka wstrzasnieniem mozgu , gdyby kopali w glowe juz by mnie tu nie bylo ;( dlaczego ja mam zawsze pecha:(

Gość wieczorem nie chodzi się
do marketów

Gość pobita.......
a kiedy? Otwarty to ide, nie rozumiem. Mam chodzic o 9 rano?

Gość ddedmjmjmj
bardzo mnie wzruszyla twoja historia

Gość panna jeżowa_hh
dostaną za swoje za sprawą karmy, już się o to nie martw

Gość PSX XBOX ATARI PC
PIJACKO-NARKOMAŃSKA MORDOBITKA PO NASZEMU! USA NIE CHRONI TO I UE BEZSILNE JAK WIDAĆ! ATAKERSÓW MAMY ZA DUŻO! WOJENKA JAKAŚ NADCHODZI POWOLNIE SIĘ CZŁAPIĄC! ZAGŁADA ISTNA NASTANIE ZA JAKIŚ CZAS! TOŻ TO NADLAT00JE KACZOOCHA ŚMIERCI! DUCK OF DESTRUCTION!

Gość emh;
a o której byłaś w markecie ?

Gość pobita.......
przed zamknięciem, 20.40, nie bylo ciemno nie wiem czemu ja mam zawsze pecha i dlaczego nikt nie zareagowal, wychodzili ludzie ze sklepu patrzyli sie ,odwracali, jakas starsza kobieta krzyczała zeby mnie zostawili, dalej nie pamiętam obudziłam sie gdy mnie pogotowie zabieralo i widzialam tego chlopaczka z kolegą ktory pobiegl po ochrone :( czasem mysle po ja w ogole zyje, nic mi sie w zyciu nie udaje

Gość Milena,22
ojej współczuję :( oby gnoji pozamykali, pewnie już mają jakieś wyroki w zawiasach jeśli tak to pójdą siedzieć.

Gość chłopek 102kg
ja pierrdole jak można pobić dziewczyne? :o no chyba że dresiare to ja bym chętnie spunktował po mordzie :classic_cool:

Gość prowokacja jak nic---
a gdzie na onecie o tym piszą?

Gość 38974937
Przecież to częste, jaka prowokacja. niedawno był topik, że skopali bez powodu rowerzyste do krwi, bo jechał na rowerze. Ja raz miałam przypadek że mnie dwie dziewczyny zaczepiły, zaczęły bez powodu wyzywac, innym razem jak siedziałam w McDonaldzie z chłopakiem to przysiadł się dres i spytał, czy nam najebac. Bo zdawało mu się, że mój chłopak na niego spojrzał////

Gość Cant hold us down
"wieczorem nie chodzi się do marketów" To zdanie jak ulał pasuje mi do genialnego wywodu,który miałem swego czasu okazje wysłuchać a tak bardziej konkretnie to tezy,że prawdziwa wolność w postępowym państwie jest nierozerwalna z pojęciem bezpieczeństwa. Bez niego nie jesteśmy wolni.Bez niego jak i dobrze skonstruowanego prawa jakie da rzeczywistą nieuchronność kary-surowej kary-wobec sprawców naruszenia czyjejś nietykalności osobistej,doświadczamy najbardziej prymitywnej formy zniewolenia.To zniewolenie strachem przez najbardziej prymitywną formą agresji w jakiej ramach podstawowym motywem jest braku uchwytnego motywu. Bez tak rozumianej wolności inne nasze wolności i dyrdymały o wolnym społeczeństwie możemy sobie wsadzić w dupę.To o czym piszę to podstawa jak i wytyczna zakłamania współczesnych polityków często o wolności mówiących.

Gość Offtop]]]
Napisze Ci tak. Jeśli nie chcą ich wydać to będzie żródłem ich problemu. To powinno dla prokuratora stanowić czytelny sygnał wobec materiału dowodowego aby to im postawić zarzuty i uczynić ich podejrzanymi w sprawie. Będę odpowiadać za całość a może za podrzeganie do współudziału. Weź adwokata do tej sprawy. Myślę że powinien się jako oskarżyciel posiłkowy dobrze sprawić w tym kierunku. Ja bym nie odpuścil.Tak by miały lekcje co oznacza wziąć odpowiedzialność za swoje czyny i cwaniactwo z jakim się afiszują.Szybko i rura zmięknie.

Gość uzalezniona zmarnowana
Najlepszy jest tekst dot. tego, że autorka nienawidzi TEGO KRAJU :D Niech jedzie do Wielkiej Brytanii, to zobaczy, że w Polsce jest stosunkowo spokojnie i bezpiecznie...

Gość Offtop]]]
*-będą odpowiadać[rzecz jasna;)] Tzn tak powinien zostać wg mnie skonstruowany akt oskarżenia. Jak będzie w tej sprawie nie wiem. Złamano ci rękę więc uszczerbek na zdrowiu choć nie ma miejmy nadzieję trwałego charakteru nie ustąpi po siedmiu dniach z pewnością i to wyklucza konieczność wyjścia jak widać z tego co napisałaś-z prywatnym aktem oskarżenia jak i uciążliwym dla pokrzywdzonego aspektem zgromadzenia danych o sprawach własnym sumptem. Ktoś tu zestawił problem przemocy u nas z tym co jest między innymi w UK.Owszem.Tam jest tego więcej ale to kraj który zmieszkuje znacznie więcej ludzi niż Polskę.W samym Londynie jest prawie 4 razy tyle ludzi co w Wawie.To porównanie jeśli chodzi o skalę przemocy nie jest do końca uprawnione.Policja mimo wszystko działa tam skutecznie a za eskalację przemocy w tym i tej w ekstremalnym wydaniu ludziom przychodzi płacić za wieloletnie błędy w kryminalnej polityce jakich u nas również nie brak.