Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajna-Babka 84L

Dodatki Proszę o radę

Polecane posty

Gość Fajna-Babka 84L

Witam planujemy wyjazd do Południowej Anglii. Konkretnie niedaleko Kent. Maż ma zaklepaną pracę, ja będę na razie z dziecmi w domu. Mam trójkę dzieci w wieku 4 lata, 3 lata i 1,4 lat. Proszę o info w sprawie dodatków na dzieci czy mieszkanie. Wiem że musi minąć jakiś czas abym coś dostała. Ile mogę dostać jeśli maż będzie zarabiać 1,200 funtów.

Gość djdjuuyy
uuuuu to zaraz się zacznie :)

Gość Fajna-Babka 84L
Mamy do dyspozycji koło 3 tys funtów. Małżonek będzie pracować tyle ile się da. Później jakby nam przyznano dodatki to oczywiście czas poświęci rodzinie :-)) Nie wiem jak długo czeka się na decyzję słyszałam że musi minąć 6 miesięcy. Proszę o radę

Gość najbrzydsze sa golfy
"Później jakby nam przyznano dodatki to oczywiście czas poświęci rodzinie" czyli co? wyląduje na kanapie z piwkiem mając nadzieję że kaska będzie z nieba lecieć?:o

ciekawi mnie jak ty to widzisz? on bedzie zarabial 1200 na wasza piatke a pozniej zacznie sie poswiecac rodzinie (czyli mniej pracowac) i ile wtedy bedzie zarabial niby?? chyba jakos nie tak to sobie obmysleliscie..

Gość ghghghjgjghj
Kobieto jesli twoje dochody sie zmieniaja ,musisz zglosic i wtedy twoje benefity sie zmieniaja.Jesli nie zglosisz zmiany .mozesz zwracac kase ,albo beda wam obcinac wyplate. Nikt ci nie powie ile dostaniesz,nikt nie wie ile bedziesz wydawac na czynsz a od tego tez pewnie cos zalezy. Dostaniesz napewno child benefit , a reszte trzeba sobie popracowac troche zeby dostac. Poza tym czeka sie tez troche teraz na benefity . Pomysl dwa razy zanim dzieci beda glodowac,albo bedziecie sie gnietli w jednym pokoju.

Gość ghghghjgjghj
Mialam na mysli jesli bys dostala wiecej kasy..wtedy wam zabioeraja. Jak sie wyplata zmniejszy powinnas dostac wiecej benfitow ,ale zalezy tez kochana o jakich benefitach mowimy. nie wszystkie sa dawane na tej samej zasadzie.