Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinka_0988

Jak to jest z tym okresem?

Polecane posty

Gość Malinka_0988

Miałam mieć okres tydzień temu w poniedziałek, do tej pory nie mam...troche mam stracha, ale z rugiej strony chorowałm poltora tygodnia temu, bralam pelno tabletek na grype, a dodatkowo we wtorek bylam na silowni, bolaly mnie wszystki miesnie, ale okolo 2 dni, natomiast podbrzusze do tej pory boli przy schylaniu, wyginaniu... Miałyście kiedys tak?

Gość lejaaa_
Ja nie mam okresu od zeszłej niedzieli. Test ciążowy - negatywny. Nie przychodzi mi nic do glowy, czemu go nie ma.

Gość Malinka_0988
jeszcze tydzien czakac? Juz czekam 8 dni...

Jeżeli boisz się ciąży to po prostu zrób test - od stresu też może się spóźnić. Poza tym choroba może nawet o dwa tygodnie przesunąć okres :)

Gość Malinka_0988
Oby to bylo zwykle przesunięcie...poczekam do piatku a jak nadal nie bede to bede testować ... wgl to mam wrazenie "pełnego brzucha"...tak jakbym wiardo wody wypiła...

Gość wir
to przez tabletki,mi opoznily o prawie 2 tyg..;/

stawiam na to, że w piątek zrobisz test i dostaniesz okres (moja znajoma tak miała...myślałam, że się padnę ze śmiechu :P).

Gość marina89
z okresem niestety tak bywa...tydzien to nic, mi sie kiedys spoznial ponad dwa tygodnie az pewnego pięknego poranka dostałam. a juz szykowalam sie na test. teraz to samo-ponad dwa tygodnie, 3 testy negatywne, czuje sie napuchnieta i poboloewa mnie brzuch a okresu ani widu ani slychu.

Gość tak obraziłam sięęęę
test kosztuje 10 zł a wy się czaicie? ja musiałabym wiedziec natychmiast ,zeby miec więcej czasu na załatwienie skrobanki

Gość Malinka_0988
No wlasnie ja sie czuje takbym miala brzuch rozepchany ;/