Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

medzia77

czy to poczakti anoreksji?

Polecane posty

Zawsze kochalam jesc .Ogolnie wygladalam na troche przy kosci ale nie wadzilo mi to.Ale od dluzszego czasu mam obsesje wrecz ,codziennie sie waze,rpzegladam , zaczynam liczyc kalorie .Jesli mam napad obzarstwa mam ochote zwymiotowac,a robilam to juz kiedys.Wczoraj wypilam tylko jogurt i zjadlam 3 koskti czekolady..dzis arbuza troche truskawek i kanapke mi mama wcisnela i zjadlam rogala w szkole i mam wyrzuty i ciezko mi sie powstrzymywac zbey nie zwrocic..nie ocenijacie tylko powiedzcie czy to krok do tej choroby? mowia mi ze schudlam ale ja chce duzo wiecej

Oczywiście, że tak. Dieta nie jest dodatkiem do Twojego życia ale jego sensem, odżywiasz się bardzo nie zdrowo, liczysz kalorie, każda uwaga na temat spadku wagi dodaje Ci mobilizacji a poza tym sama dostrzegasz, że coś jest nie w porządku. No i te wymioty. Ogarnij się, idź do terapeuty albo do lekarza może zaleci Ci jakąś zdrową dietę jeśli to konieczne. Z postu wynika, że jesteś młoda, jak tak dalej pójdzie to zamkniesz się w sobie, stracisz zęby od wymiotów, włosy, Twoja skóra będzie jak 50 latki. A nawet możesz umrzeć. Zważ na to, szkoda życia. Powodzenia :)