Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maravilha

Moj obraz - co poprawic?

Polecane posty

Gość Pan Wielkiej Kultury
Jak na pierwszy to dobry.

Gość egeqrer
prawdziwy artysta wie, kiedy dzielo jest skonczone ;) a obrazek niezly, gdzie ma przejsc?

hehe czyli co rybki? ee wiedzialam ;) poczekam az sie wysuszy i cos z nimi zrobie :) - dzieki

Gość szz
egeqrer prawdziwy artysta wie, kiedy dzielo jest skonczone ręka mistrza ?

Gość aninka ninka
oooo, bardzo ładny. Interesuję się malarstwem i muszę powiedzieć, że coś w nim jest. Sprawia nawet wrażenie trójwymiarowego. Kolory dobrze skomponowane. Czy mogłabyś zrobić jeszcze jedną fotkę, bo w prawym dolnym rogu odbija się światło i tego fragmentu nie widać? A tak ogólnie całkiem dobrze :)

super! nie widzialam ze masz taki talent!!!! myslalam ze tylko szkicujesz :) ledwo cie poznalam, gdyby nie kot to bym myslalam ze ty to nie ty :P

Gość wrewqr
ja bym poprawila te niebieskie badyle

No właśnie :p rybki i głowa żółwia i ta jedna łapka dłuższa...coś z nimi n ie tak. Rybki i te jakieś coś koło nich musisz koniecznie poprawić bo wyglądają jakby je przedszkolak malował :p ogólnie im bardziej w górę tym większy obciach :p

Gość amator bazgrania
nie jestem weterynarzem od zwierząt egzotycznych, ale coś mi tu nie gra z anatomią:) trochę z perspektywą Ci nie wyszło i ten obrazek jakiś taki rozmazany

nic sie nie stalo zono :) ja dzisiaj mam caly dzien wiec pewnie cie zlapie :)

Gość marcin hhhhh
maravilha Nie chcę Cię urazić ale ten obrazek to taki mały koszmarek jakie spotyka się u plebsu w kuchni na ścianie...

Gość ha ha ha ha hi hi hi
fajniutki ten żółwik ,jakby wychodził z obrazka:)ładnieeeeeeeeeeeeeee

A mnie się bardzo podoba - jestem pod wrażeniem talentu. Rzeczywiście żółw wygląda jak w 3d, heh ;) Ci którzy uważają, że rybki wyglądają jak u przedszkolaka, chyba naprawdę nie widzieli rysunków namalowanych ręką beztalencia. Zapraszam do mnie - drzewka jak u pierwszoklasisty i ptaszki ''fajki'' w kształcie litery W... :o

dziekuje :) troche pozmienialam, ale nie duzo, bo kurcze wydaje mi sie ze na tych zdjeciach tak inaczej wyglada, na zywo i kolory lepsze i jakos inaczej sie widzi :) dzieki za krytyke :)

żółw spoko, reszta- jak dla mnie nie do przyjęcia. Ale jak na pierwsze arcydzieło, gitarka :) Powodzenia!

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ten żółw wygląda jak wstawiony z jakiegoś zdjęcia, ogólnie obrazek mi się nie podoba.

fajne, fajne, jak będziesz malowała na drewnie i wystawisz na jakimś portalu to będę kupował ;)

Gość mnie się tylko żółw podoba
reszta - średnio. I nie wygląda, jakby on był w wodzie, tylko przed wodą (stąd wrażenie trójwymiarowości), ale może tak miało być? W każdym razie ćwicz, bo jeszcze dużo brakuje, ale i tak fajnie :-)

Gość Gość
Oczy. Żółw musi nabrać życia. Sądzę że tło powinnaś rozmyć, efekt fotografii Co do rybek, sprawdź jak wyglądają rybki na rafie koralowej i odwzoruj, choć nie za wiele, a za wiele kolorów będzie dość kiczowato. Talent posiadasz, a nad warsztatem można popracować.

hey, no bo tak w ogole to tlo jest bardziej zielone niz niebieskie czego na zdjeciu nie widac, no ale lepszego zdjecia juz zrobic nie potrafie :) co do zolwia, chcialam zeby tak wygladal, tzn mial wygladac jakby mial wyjsc z obrazka ;) niekoniecznie do niego pakusuje, ale to juz taki moj styl jak rysuje tez nie wszystko ze soba wspolgra fajnie ze odezwalo sie tyle osob, jestem samoukiem i dobrze czasem uslyszec co sie robi zle