Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka;szkole;wybrać

.. A ja nie byłem w szkole od 2miesięcy

Polecane posty

Gość jaka;szkole;wybrać

chodzę do technikum jakoś w czwartek jadę zabrać papiery, nie wiem do jakiej szkoły iść zawodówka czy liceum ? Dlaczego przestałem chodzic ? Nie chciało mi się, najpierw pomyślałem że na tydzień sobie odpuszcze, minął tydzień pomyślałem że jeszcze kilka dni i jakoś tak wyszło..

Gość jaka;szkole;wybrać
Ale tak to do kwietnia byłem praktycznie codzień, na półrocze 6kapci (chemia wf biologia itp) po prostu poszedłem do tej szkoły z myślą że i tak nie zdam..

Gość jaka;szkole;wybrać
Ale tak to do kwietnia byłem praktycznie codzień, na półrocze 6kapci (chemia wf biologia itp) po prostu poszedłem do tej szkoły z myślą że i tak nie zdam..

Gość Manhattan?
No to witaj w klubie :]

Gość PSX XBOX ATARI PC
Całkiem inteligentny z Ciebie facio! Szkoła to syf, a praca to gnooj! To nie ma sensu! Czytaj książki i z netu wsio co doktory piszą! Na koniec konca i tak nie ujrzysz z grobu ślońca! Nieba nie zobaczysz też, więc napełnij żarłem talerz i sobie leż! Jak jak za dużo jedzonka masz to mi je dasz? To lepsze, niż zamieszkały tucznik w skupie pasz! Zupę okraś, więc Adaś i krzyknij taś-taś to przyczłapię do ciebie jak kaczka i będzie pracowała ma jadaczka! Gdy dopadnie mnie padaczka to popuści do Twego talerza ma stara sraczka i upichcimy se na deser kabaczka, którego przyteansportuje do nas taczka lorda ślimaczka, któremu narobimy smaczka!

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
masz racje a na ch i edukacja, przecież opieka także daję kasę nie ma to jak być darmozjadem

Gość jaka;szkole;wybrać
Chce jakąś szkole skończyć i wyjadę do uk tak czy siak nie idę na studia.. Kurwa przesrane mam z ta szkoła.. Manhatan właśnie po przeczytaniu twojego tematu założyłem ten temat, tyle że ty w gimnazjum jesteś ?