Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość throw away

Co myślicie o takich nogach???

Polecane posty

Gość dbsdfbafva
Z TYLU KAZDE NOGI WYGLADAJA DOBRZE, DAJ ZDJECIE Z PRZODU

Gość smanna
Fajne, z tyłu każde gorzej wyglądają.

ty Ty próbowałaś jakiś czas temu pokazać foto wklejając link z własnego komputera? :classic_cool: a nogi fajne, laska jesteś normalnie ;)

Gość naprawde wam sie podobają
takie nogi ? ja mam podobne i mam straszne kompleksy w ogole mam podobną figurę do tego co pokazano na zdjęciu a ty autorko jak sie czujesz z tą figurą ? jaki to jest u Ciebie w ogóle wzrost/waga/wymiary ?

Gość throw away
naprawde fajne??? Bo kurde...tak sie wstydze ich. nawet do kosciola w spodnicy nie pojde ;/ tylko po domu chodze w spodenkach. Wstydze sie ze sa koślawe (?) :( czasem slysze od brata z takimi nogami wstyd sie pokazac, doluje mnie to :(

koślawe to one na pewno nie są jak dla mnie ja po prostu mam kompleks, ze są za grube

Gość throw away
a ja znow ze zbyt szczuple... mam 166cm i 55kg.

Gość masz chujowego brata
:)

za szczuple to na pewno nie są ale tez nie są koslawe, ja bym je troche odchudzila ja mam Twoją wagę przy 172

Gość marcin hhhhh
nogi mogą być, masz spory "bryczesy" tyko garderobę wymieć kobieto! ;) Gdybyś nosiła dobrze dobrane spódnice to bryczesy nie byłyby widoczne. Ubieraj się bardziej ze smakiem i będzie ok.

Gość throw away
ale naprawde? Moge isc smialo przez miasto w spodnicy??? Kiedys sie odwazylam to wydawalo mi sie ze wszyscy mnie mierza wzrokiem i tak dziwnie sie czulam, jakby mowili "Boże wez sie schowaj dziewczyno" ;/ naprawde mam takie myslenie i nie wiem jak to przezwyciężyc :((((

throw away -> hehe, żebyś wiedziała jakie ja kity wstawiałem swojej siostrze :D, fajne nogi i jak DbŁ mówi, pokazuj je

throw away -> no na ulicę możesz wyjść w jakiejś miniówce, ale nie wiem czy będziesz się komfortowo czuła od spojrzeń facetów ;)

Gość throw away
marcin hhhhh ja wiem ze te buty absolutnie nie pasuja z pozostalą czescia, to tylko tak do zdjecia, mam wrazenie ze w szpilach wygladam gorzej bo wtedy nogi wydaja sie szczuplejsze jeszcze bardziej ;/ dzieki za szczra opinie eh

Gość throw away
dzieki za pochlebne opinie wszystkim. Ja się w życiu bym nie spodziewala tego, dobrze ze zamiescilam ten watek dzieki wam moze stopniowo zmienie cos w moim zyciu :)

e tam przesadzasz z tym że niby masz brzydkie. masz odpowiednie nogi do swojej figury nie za chude nie za grube takie w sam raz pasują. bardzo ładne są :)

ale jak się przyjrzeć prawej nodze, a właściwie kolanku to ja tam jakiegoś kosmitę widzę ;)

Gość throw away
dzieki levviatan:) po prostu od dziecka slysze tylko najgorsze rzeczy na moj temat i chyba stracilam przez to wiare w siebie. Z biegiem lat zaczynam to rozumiec, nadal uwazam ze sa koslawe krzywe ale postaram sie to zmienic. Mam 20lat przeciez nie bede do konca zycia chodzic w spodniach ;/

Gość throw away
tzn??? Jakiego kosmite? :(

Gość serszyn
nogi ok tylko buty paskudne i z przodu i z tylu

Żartuję ;) tak jakoś cienie się ułożyły, że jak się przyjrzeć to wygląda jak twarz jakiegoś kosmity, super nogi, nawet nie zwróciłem uwagi na buty ;)

Gość throw away
aburabi jestes facetem??? buty moze i paskudne ;p

Gość hgghggh
Noś teraz krótkie kiecki- urodzisz dziecko dostaniesz zylaków, cellulit, pajączki etc to zapomniesz o krótkich spodenkach.

Gość kuttafson
daje 6/10 nie są piękne ale i też nie najgorsze, brat ma trochę racji że są troche koślawe, od kolan w dól nie proporcjonalne do reszty

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej