Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość throw away

Co myślicie o takich nogach???

Polecane posty

Gość aaaaaaa12345
Nogi ładne, buty tandetne :)

Gość dramat dziewczyno
grube i krótkie, ogólnie pasztety

nie, jestem mężczyzną, oceniam nogi, są tak fajne, że bytów nie zauważyłem, teraz popatrzyłem i dla mnie nie ma problemu, dają radę, nawet fajne. A przypatrz się cieniom na prawemu kolanu od przodu na fotce, zobaczysz aliena ;) strasznie mi sie podoba jak się zwężasz za biodrami, laska nebeska ;)

Gość throw away
hehe dzieki ;) milo jest podobac sie komus ;p chociaz to tylko nogi:)

Gość .bogaty.pan.
a ile masz lat?

Gość throw away
20 a to jakas roznica?????

Gość .bogaty.pan.
z ciekawości pytam

Gość mgr Ola
Zgrabne,do butów przyczepiłabym się ale nie o to przecież chodzi:)

Gość mateusz32
dziewczyno... idealne nogi jak dla mnie!!!!!!!!!!!!!!!! Chciałbym żeby moja kobieta takie miała!!!!!! Skąd jesteś?!!!! Gdzie takie cuda żyją!!!!

Gość Z calym szacunkiem ale ty
jakoś niedowartościowana kobieto jesteś ! Masz ładne nogi : ) wiesz, wczoraj widziałam grubą nastoletke w legginsach nie dość ,ze dupa 2 metrowa to grube ( naprawdę grube) nuda. I co ?Kazdy chodzi jak chce, a ty to już się na pewno nie powinnaś wstydzić

Bardzo ladne nogi, super, chcialabym takie miec;))

Gość throw away
może na zdjeciu lepiej wygladaja jak w rzeczywistosci ;( że takie pochlebne w wiekszosci opinie, ja nie wierze i to prawda-jestem niedowartosciowana.

Gość Nogi całkiem
Spoko. Nie musisz mieć kompleksów. Facet.

Gość throw away
w sumie mój były też mówił że nogi mam idealne. A moja koleżanka raz mi powiedziała ze nogi mam jakie mam i niech sie nie dołuję bo tego już nie zmienię. Tyle ile ludzi tyle opini, ok niech tak bedzie :)

Gość merórymarcet
grube masz. bez szpilek pewnie by wyglądały o wiele gorzej. Krótko. Opinię aburabi to sobie wsadź między nogi lepiej, każdej lasce się podlizuje. Swędzi go że wyruchałby nawet samicę szympansa.

Gość throw away
gacie jak gacie, chodze w nich po domu. Kupilam je juz dawno temu, zreszta o ocene nog prosilam a nie ubran :) ;p

Gość bar(a)bara
nogi masz ok,chyba ze z przodu wygladaja gorzej a bratu powiedz zeby sie wypchal i przykryl czymsswoj krzywy leb ;)

Gość throw away
merórymarcet grube? :) czemu ja sadze ze sa nawet za chude hehe ale ciesze sie ze napisalas grube ;p a amurabim sie nie przejmuje aczkolwiek moze naprawde moje nogi mu sie podobaja??? :) po co mialby sie mi podlizywac jak mnie nie zna

Gość nieoNN
i tak właśnie rodzą się kompleksy:dziewczynie która ma niezłe,szczupłe nogi mówi się że grube.W takim razie jak nazwać naprawdę grube?

gacie są OK, widzisz throw awayz zazdroszczą fajnych nóżek :D

Fajne masz nóżki :) Wywal tylko te okropne buty i wszystko będzie doskonale wyglądać. Idealne nogi.

Gość throw away
no moglabym zalozyc cos lepszego ale po co. Ja o ocene nog prosilam nie ubran :) czy ja wiem czy zazdroszcza :) ja tu nic takiego nie widze. dzieki wszystkim

ja nie oceniam twoich ubrań tylko Ci szczerze radę co możesz zrobić aby podkreślić urodę twoich kończyn dolnych :):) mianowicie nie noś butów z paskami na wysokości kostki bo skracają nogi ( nieznacznie ale jednak ) i ten kolor nie jest ładny. Nogi są tak ładne, że potrzebują odpowiedniej oprawy jak ładne obuwie:)

throw away popatrz na fotki, które pokazałaś, każda by chciała tak wyglądać, nie ważne w jakich gaciach i butach, oczywiście najlepiej bez nich więc nie zwracam na to uwagi :P

Gość throw away
aburabi a ty jesteś KAZDA że wiesz ??? :P :classic_cool: nie no jutro sie przelamie i wyjde do miasta w czerwonej mini ktora kupilam i lezy w szafie :( zobaczymy jak sie bede czula, musze sprobowac gosia dzieki za rady, pewnie masz racje:):*

W czerwonej mini będziesz z pewnością wyglądać świetnie ! masz świetną figurę i nie powinnaś mieć kompleksów i obaw ! Musisz tylko uwierzyć w siebie - a koleżanka Ci pewnie zazdrościła figury ...