Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość throw away

Co myślicie o takich nogach???

Polecane posty

Gość throw away
może i tak sama jest z nadwagą ;/ no ale nic :) dzieki goska ;)

Gość throw away
glixe masz sto procent racji :) nie można tak sie przejmowac opinia innych, dzieki tak robie od dzis :)

nie jestem każda, ale jestem facetem, a każda dziewczyna wie co się podoba mężczyźnie i każda chce to mieć, masz zajebiste nóżki, mówiłem, wyjdź w tych szortach na miasto i nie będziesz wyrabiała z tym jak mężczyźni będą na Ciebie patrzyli, gdzie mieszkasz? przyjadę popatrzeć na żywo :D

Gość Majunia81
travelsdate.com

Gość kasienka1339
Jak dla mnie to albo ma za grube uda albo sie dziwnie rozkraczyla do zdjecia.. :/

Gość nienie absolutnie nieeee
strasznie szerokie biodra, nie wiem, ogolne dziwna figura... takie szerokie biodra wygladaja hm...swojsko? wiesniacko? nieelegancko? nie umiem znalezc slowa... za chude? masz grube noi, popatrz na swoje kolana, wgl ci nie wystaja!

Gość throw away
kasienka i nienieabsolutnie niee ekhm..szerokie biodra sa ble? amurabi opolskie ;p daleko??? dzieki ze mnie tak bronisz :D glixe tak jestes kochany :P

nie, j lo czy beyonce wygladaja fajnie, ale one sa klepsydrami a ty jestes typowa grucha, taka figura jest bardzo bardzo nieelegancka, nie pasuje do kobiety z klasa. moge wyrazic swoje zdanie? moge

Gość throw away
nikt ci nie zabroni mowic. Ale w takim razie jaka ty masz figure?????? Że moja tak krytykujesz

nie wiem jaka mam figure, raczej proporcjonalna, mowi ci to cos???

Gość throw away
dziewczyno moge wiedziec tak naprawde o co ci chodzi???? Twoje gadanie ze NIEELEGANCKO itp naprawde jest glupie. Popatrz na swoja matke, kuzynke, ciotke. Zaloze sie ze maja gorsze figury im tez idz powiedz ze sa nieeleganckie ;/

im wiecej proporcjonalnosci (czy to w figurze czy w twarzy) tym lepiej.ja mam proporcjonalna figure a twojej tego brakuje i tu wlasnie pies pogrzebany! nie masz figury klepsydry... najbardziej proporcjonalnej. ty jestes jej przeciwienstwem, typowa grucha z szeroko rozstawionymi biodrami, wyglada to nieestetycznie

Gość throw away
to wstaw zdjecie z checia zobacze. ale naprawde nie wiem czemu tak sie czepilas mnie moge byc gruszka. moge byc czym chcesz

Gość a po kiego do robic
nogi ładne ale krótkie

dziewczyno, jak ja nie jestem grucha, to ani moja babka ani matka tez nie sa? zreszta, porownujesz sie do kobiet starszych od siebie o polowe? w mojej rodzinie nie spotykam przykladow takich figur, zreszta ty dodalas zdj wiec oceniamy ciebie nie moja matke. i moge sie wypowiedziec, a moje zdanie jest takie. zal mi cie, bo przy swojej figurze nigdy nie bedziesz mogla byc tzw filigranowa kobietka ...:(

nie, nie mam obowiazku wstawiac. wierz albo nie, co mnie to obchodzi? popatrz na swoje, jak to ktos napisal, bryczesy. nigdy nie bdsz mogla sie poczuc szczupla. i to kokietowanie z gracja macicy do knura - ubralam obcasy, bo wydaja sie jeszcze chudsze. twoje nogi sa GRUBE. i nigdy szczule sie wydawac nie bd przez biodra.

no tak, aburabi, ciebie tez bozia nie obdarzyla... zrob cos z miesniami, bo zalosc mnie ogarnia...

Gość throw away
to milo ze mi wspolczujesz. Jestes naprawde wspaniala 🌼

Gość a po kiego do robic
nienie absolutnie nie czy jak Ci tam... ale masz nasra...bione we łbie.... NIezla z Ciebie poczwarka z kompleksami musi być

22:48 [zgłoś do usunięcia] throw away kasienka i nienieabsolutnie niee ekhm..szerokie biodra sa ble? a wsiadlam dlatego, bo sie glupio dziwisz. w europie klepsydry naturalnie nie wystepuja, raczej w krajach latynoskich i nie ma sie co spinac. ale gruchy to ich tania i nieudana podroba

[zgłoś do usunięcia] a po kiego do robic nienie absolutnie nie czy jak Ci tam... ale masz nasra...bione we łbie.... NIezla z Ciebie poczwarka z kompleksami musi być gruszka sie odezwala :D tyle komplementow co ja uslyszalam przez rok, to ty nie uslyszysz do konca zycia ale nie mam jak ci udowodnic, wiec...:D ktos, kto krytykuje nie musi palac nienawiscia i miec kompleksy - moze rzeczowe i obiektywnie oceniac, tak jak ja.

nienie absolutnie nieeee -> bo ja się nie napinam w przeciwieństwie do ciebie :D

Gość throw away
błagam idz juz sobie :) po ostatnich twoich postach totalnie mnie rozbroilas. Podroba? o czym ty mowisz.

pfff bo nie masz czego napiac, czlowieku... facetom z natury tak szybko rosna miesnie, pare tygodni na silowni i bylbys naprawde seksowny... gdybym byla facetem, to cieszyloby mnie budowanie miesni...