Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfdkbsdvbdvb

Wypadające włosy

Polecane posty

Gość jfdkbsdvbdvb

Co Wam pomogło na wypadanie włosów?

Gość vcdvbfbf
podobno dbry jest biotebal

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii2222
mnie nic nie pomogło, mam 33 lata i chodzę w peruce od roku (jestem kobietą).

Gość nius
u mnie paradoksalnie to odchudzanie. a konkretnie zmiana sposobu odżywiania się na bardziej rozsądny. :)

Gość jfdkbsdvbdvb
A jakieś odżywki, toniki cokolwiek?

Gość KołoGospodyńWiejskich
Jeśli wszelkie suplementy diety i inne domowe sposoby nie działają, pomimo dłuższego stosowania i mówimy o rzeczywiście wypadających włosach w dużych ilościach może być to tzw. łysienie androgeniczne, czyli typu męskiego ale paradoksalnie może też występować u kobiet. Jedną z przyczyn jest podwyższony poziom testosteronu. W takim wypadku można zastosować dostępny bez recepty produkt a mianowiscie Loxon. Występuje w dwóch stęzeniach 2 i 5%.

Gość wax,teraz testuje żel dermena,
i dzisiaj byłam zrobić badania,jutro będą wyniki,mam nadzieje że to nie tarczyca bo zostane łysa.

mi neril szampon i tonik, kuracje mialam na jesien zeszłego roku a teraz kiedy rozpoczeła sie wiosna wypadanie mnie ominelo byc moze dzieki wlasnie Neril ale najskutecznijsza metoda jest znalezienie przyczyny wypadania.... czyli moze to byc lupiez? albo niedobory czegos badz jakas choroba albo farbowanie włosów

Gość madzialena26
mi tez strasznie wypadają, zaczęło sie po porodzie i trwa juz 2,5 roku, przemoglam sie ostatnio i poszlam do dermatologa , zapisal mi plyn alpicort e , na razie uzwam dwa tgodnie i roznicy jakos nie widze ale to podobno dlugotrwala kuracja.

Gość jfdkbsdvbdvb
Miałam długie ciemne włosy. Odkąd zaczęłam farbować, rozjaśniać . . . Moje włosy wyglądają jak siano, a co tam one są zwyczajnym sianem, a jak tak dalej pójdzie to nic mi nie zostanie na głowie...