Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Extremalnie med

Zna sie ktoś na zdrowiu(badaniach)?tak szerzej..

Polecane posty

Gość Extremalnie med

Od początku :swedzi mnie głowa mam strasznie zniszczone końcówki często choruje na zapalenie gardła często mam mdłości ostatnio wymiotowałam jestem często zmęczona nie mam apetytu brak chęci do wszystkiego chudne waze 45kg przy wzroście 165 często choruje ostatnio pobolewalo mnie lewe podbrzusze byłam narażona na wielki stres jakie badania zrobić? Gdy jestem zdenerwowana żestresowana wymiotuje nie mogę jeść okres mam bardzo bolesny..!

Gość PSX XBOX ATARI PC
LEKARZ RODZINNY W DZIEŃ, A WIECZOREM IZBA PRZYJĘĆ W SZPITALU, ALBO LEKARZ W HOSITALITECIE DYŻURUJĄCY! JAK TRZEBA TO LECZYĆ SAMI ZACZNĄ! ZAGROŻENIA ZDROWIA UND ŻYCIA NIE MASZ TO SAM O ZDROWIE ZADBAJ I NIECH CIĘ KURUJĄ JEŚLI PODLECZYĆ TRZEBA! JEŚLI POBOLEWA TO LEKI MUSZĄ BYĆ LECZĄCE ZASTOSOWANE, LUB PRZECIWBÓLOWE! ALE TO JAK BÓLE KRYTYCZNE I NIE DO ZNIESIENIA! LECZĄ ŚREDNIO! MOGLIBY LEPIEJ, ALE TEŻ I GORZEJ! JAK PRZEWLEKŁA, CZY NIEULECZALNA CHOROBA TO AMEN! RADUJ SIĘ, ŻE ŻYJESZ I SIĘ CIESZ Z KAŻDEJ CHWILI! I TAK WSZYSCY POZDYCHAMY! ATAKUJ SŁUŻBĘ ZDROWIA, BO SAMI SIĘ DO CIEBIE UND PO CIEBIE NIE ZGŁOSZĄ! ZDROWAŚ MARIO AND LUJIDŻI!

Gość Extremalnie med
??