Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

co robicie?

Polecane posty

Gość stanowczo już nie anka_87
PiS Łódzki :)

Wiecie rektor mój to polonista i anglista takze ja MUSZE Z NIM trzymać i nie da rady nie trzymać z nim. Nie da rady. Ja muszę mieć jakieś nie wiem - kontakty na poziomie można napisać. No jakieś na MOIM poziomie - może tak bo nikogo nie obrażam i tyle.

Pis łódzki Pis łodzki - tu tylko wiecie czy miał maturę i tyle. To wszystko. No co mi zostaje z piłsudskiego w Katowicach - teatr laleczek jakiś - po angielsku. OD JIMA HENSONA - bardzo go szanowałam i w ogóle. Od św. Brygidy on, ale zostaje mi . Tylko kto mi da taką fuchę. Coś bym wymyśliła ciekawego i tak dalej. Czemu nie? No a inne rzeczy to śledzenie spuścizny po moim rektorze. Dlaczego nie? Polonista i anglista - dlaczego nie? I tyle. Zwłaszcza takie życie mam i tyle. Także Bogusi - prace pośmiertnie jej napisali. Ale nazwiska nie znam. Zielińska? Kto wie i tyle :( Bogumiła Zielińska - tak pasuje. I to wyjaśniałoby Iwonę Zielińską z Holandii. Tak chyba się naywała. A powinna? Niemka i tyle :(

Nie umiem znależc takiej osoby, ale pośmiertnie coś ma i tyle. No wiecie... będę szukać Bogusi. ona była sierotą i koniec. Chyba że wyrzucili. Jest doktorem pośmiertnie. Bedę szukać. I jeszcze coś. CO JESZCZE? I tyle. Jeszcze nie pasuje coś. Rektor już mi nie podpowiada. Co jeszcze nie pasuje. Jeszcze jest 1 psychiatryk powieszony albo zniknięty. Jedno albo drugie i GDZIE. I KIEDY? I tak jest KEVIN w Katowicach - przeniesiono wiecie budynek psychiatryk, żeby nie to samo. A co sie dalej stało? i tyle :(

Wiecie i teraz jest rozwiązana zagadka DLACZEGO 20 lat studiowałam? I tyle. No to tak w budynku zoologii - wybuch bomby atomowej. Profesor umarł na chorobę popromienną. 1 osoba. A jeszcze jest jeden budynek. CO TAM SIĘ STAŁO? Może tak i tyle :( I tu mamy odpowiedz na pytanie dlaczego szpital psychiatryczny się powiesił - ten wiecie gdzie teraz w Katowicach jest KEVin. Bo co? Bo tak sie robi? Bo czemu sie studenci się powiesili. ŚWIRY. No dobrze oni świry a reszta? i tyle. Tak sie to robi? Budynek był do wyburzenia po znikniętym psychiatryku. Co tam teraz jest? To są normalni ludzie tam? A całe lata powieszone biologii? To są normalne rzeczy? ja tego nie będę osądzać i tyle :(

I wiecie buntując sie na to jak mam odejść z uczelni? No jak? Rektorem odchodzę. SPUŚCIZNĄ!!! nie osobą. Chyba że jest rektor. Ale trzymając sie rektora a zatem pracy zawodowej a takze wiecie trzymając sie Piłsudskiego oraz złego przyjęcia - powieszonych dyrektorek. Ten Kevin wiecie W SUMIE tak sobie badał tego Piłsuda ale nie o to im chodziło. To ja im pomogę przez nich wyglądam jak wyglądam - i wiecie to chodziło o ZNIKNIĘTY PSYCHIATRYK i tyle. A gdzie sie dowiem? No właśnie - gdzie? I tyle. I co było śmiesznego w rozwalonym moim roku. I TAK ZACZĘLI SOBIE DZWONIĆ i mnie z tego doktoratu wyrzucili, no ale... a to byla szkola? A to jest uczelnia ja sie dowiem? No a to po co jest tytuł naukowy. Jak jest tytuł naukowy to i uczelnia powinna być. A jest zielnik sie dowiem. No dziś tu, jutro tamtych. Nie mają sławnych nazwisk i tyle. Niech sobie znajdą. Na mnie niech tam nikt nie liczy i tyle. No cóz... i tak dalej. I mogę odejść - takze MERYTORYCZNIE że żle rozumują i mogę wytłumaczyć - rysunek schemat - nie tylko to, także to, że po prostu ja byłam przyznaczona do likwidacji w pewnym sensie, ale w sumie o co chodziło. I z kradzionego nazwiska poległam. To jest do wytłumaczenia, a reszta? I tyle :(

cdn :( Ja tylko się zastanawiam wiecie co było w tym Piłsudzie. Dom dziecka. Dom dziecka malego że nie umiałam sie CHOLERA JASNA domem dziecka ustawić i tyle :( Ja chyba do głowy dostanę i tyle. I powiem wam wojsko przyjechało i książki przywiozło do DOMU DZIECKA. I to pasuje słuchajcie. Na 3 piętro bibliotekę do DOMU DZIECKA przywieżli. Bo wiecie żebym ja STARA KROWA nie umiała wymyślić DOMU DZIECKA żeby miec mieszkanie, a te dzieci tam i te kartony i gry liczbowe... przecież to jest straszne. I to wojsko - to nic tylko sie pomyliło wiecie i Piłsudski miał być GDZIE INDZIEJ a zrobili tam - bo tam przywieżli ksiązki. ALE KOMU? DO DOMU DZIECKA. I wiecie TAKIE MĄDRE SA KATOWICE - rynku nie mają do dziś, rektora NAJWAŻNIEJSZEJ UCZELNi - kto wie czy nie w Polsce bo nie dostałam doktoratu to kto wie - moze jedna z bardziej liczących sie uczelni w Polsce to wkrótce będzie - nie wiadomo czy np. w USA nie będą potrzebowali Jana Ewangelisty i tyle. Nie wiadomo. I jego APOKALIPSY. I tyle. No wiecie róznie moze byc - uczelnia bez rektora - przyszłośc najrózniejsza i tyle :( Co jeszcze? :(

Nie słuchajcie - to nie było tak. Nie, nie , nie... były 2 budynki i gdzie przywiozą te ksiażki DO DOMU DZIECKA żeby nie było ze Piłsudski w Katowicach. I wiecie dlatego zawsze będzie cicho o tej koleżance w 2 ciązy powieszonej wiecie bo ona widziała, że ja tam pracuję a to Piłsudski i ona się śmiała - że ja oszalałam. Taka elitarna szkoła - co ja tam robię? Bez grosza i tak dalej. Nie dostawiałam sie absolutnie. No ale wiecie ... to mogła powiedzieć, że to elitarna szkoła i narobiła sobie takiej tragedii. Ja tez nie wiedziałam. A ona nie znała historii tej szkoły tylko lała z Katowic. I wiecie ja byłam z Katowic dla niej. Ona nie mnie nie znała. No wiecie z tego się wszyscy śmiali, a powinni? I z 2 dzieckiem w ciąży się powiesiła, i rodziców , tragedii narobiła strasznej. Kiedyś w Anglii. Niby passem USA ale nie wiadomo do końca czym. I po co sie smiała? Śmiała się śmiała i taki koniec zły i tyle. A ja oczywiście tego nie wiedziałam znowu. PO CO nie? i tyle wam napiszę :(

Powiem wam ja sie nie poczuwam do tego, że wy tak traktujecie ludzi z rodowodami na szkołe. Powiedzmy że od niej oberwałam też w Korfantym i tyle. Ale sie nie dam. Figury mam wszystko. To już koniec głupienia. Ja miałam do sądu iść. Co ja miałam robic? Ja nic nie wiedziałam o Piłsudzkim SZKOLE. Tylko o patronie - bitwa warszawska. I ona nie miała passu żadnego ta koleżanka i rodowodu a w tym jej Piłsudskim to wiecie - miały sprzątaczki rodowody? I taka tragedia jej sie stała. Miała sie nie zadawać. Albo mieć niemiecki pass. Po co? Jej nie ma. I koniec. To są skomplikowane rzeczy, no ale... ona jest od św. Jana Ewangelisty. Rodowodami i tyle. Co ona będzie robić? Roślina, zwierzę że miała iść bez passu USA z Piłsudskiego i tyle. Takie coś. I tyle. Ma to sens? I koniec :(