Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mister master

Euro 2012 Polska to jeden wielki syf!

Polecane posty

Gość mister master

Ile mam sie jeszcze wstydzic za wlasny narod?? Ogladaliscie Panorame Euro 2012 na BBC1? Pokazywali jak bardzo Polska i Ukraina to rasistowskie narody i za kibice z brazowa/czarna skora boja sie przyjechac do naszego kraju na Euro. Glupie polskie lyse paly to nazisci. Jak mozna podtrzymywac nazizm? Dzieki tym cwelom wstyd mi jak na facebooku moi znajomi z UK pisza statusy, ze nie zamierzaja jechac na Euro, bo nie chca jechac do tak rasistowskich panstw. Wstydzcie sie. Kto w ogole dal pozwolenie aby taka wiocha organizowala Euro? Po co? Nie lepiej bylo to zrobic w jakims bardziej cywilizowanym kraju?

Gość wwkkxtax
Przecież to byłe państwa komunistyczne. Czego ty się spodziewałeś, widziałeś jak Polacy odnoszą się do siebie na forum. A szczególnie te z UK to już zupełna porażka.

Gość Lucjusz29
Do mister master Na BBC Iplayer mozesz obejzec jeszcze raz panorame i moze powinienes... Czy zauwazyles ze w tym programie nie pokazali zadnego meczu druzyn narodowych tylko mecze klubowe. Czy zauwazyles ze nie pokazali ojcow idacych na mecz z dziecmi przebranych w kolory klubowe (np w Poznaniu) itp itd. Caly reportaz byl bardzo jednostronny i mial wzbudzic sensacje, nic wiecej. Jesli juz sie wypowiadasz to sie zastanow czy pokazano obraz Polski i Ukrainy czy pokazali grupy - jednostki ktore mialy "reprezentowac" to co chcieli tak naprawde pokazac. Martwi mnie to co zostalo ukazane w reportazu ale wydaje mi sie ze wszedzie sa problemy - w UK na okraglo ktos ginie na tle rasowym i w pilce angielkskiej nie jest lepiej - pamietaj ze John Terry (kapitan reprezentacji Anglii) po EURO 2012 bedzie mial proces o szykanowanie innego zawodniuka na tle rasowym... podczas meczu ligi angielskiej. Glowa do gory Euro 2012 bedzie duzym sukcesem - jesli infrastruktura nie zawiedzie to o nic innego ja osobiscie sie nie martwie.

Gość Lucjusz29
Chyba nie jest tak zle z organizacja Euro 2012 - przynajmniej nie w Polsce. Ponizej jest koncowka tekstu o filmie Panoramy i organizacji Euro z dzisiejszego Guardiana: Uefa's rationale for awarding the tournament to Ukraine and Poland was to show that the countries had changed, after decades of dark Moscow rule. For sure, Poland is the EU's star pupil. But Ukraine has clearly not changed, or not enough. The country's current leadership remains intractably Soviet. And most fans are preparing to watch next week's tournament from their sofas at home. http://www.guardian.co.uk/football/2012/may/28/euro-2012-ukraine-sol-campbell

W Polsce i tak nie jest źle. Gorzej na Ukrainie. Zawsze znajdzie się zjeb który będzie ubliżał. W każdym kraju tak jest. Lepiej niech BBC przypomni wielką tragedię z 1989 roku w Scheffield. Gdzie przez brak organizacji zawaliła się trybuna, a wraz z nią 96 osób poniosło śmierć.

Gość Lucjusz29
Wow, to byla tragedia!! Do osoby powyzej ktora pisala jakoby Polska i Ukraina nie byly cywilizowanymi krajami... przeczytaj sobie czesc tekstu z wikipidii o tym co napisal styczniowy przyjaciel, to moze zastanowisz sie co to znaczy cywilizowany kraj. Moze tez zrozumiesz ze cywilizowane kraje tez maja klopoty. By the time of the disaster's 10th anniversary in 1999, at least three people who survived the Hillsborough disaster were known to have committed suicide due to emotional problems brought on by the disaster. Another survivor had been in a psychiatric unit for eight years by this stage. Numerous cases of alcoholism and drug abuse were also blamed on the tragedy, and the disaster also contributed to the collapse of a number of marriages involving people who had witnessed it. http://en.wikipedia.org/wiki/Hillsborough_disaster

Gość heya mix
Niestety to jest prawda, ze Polacy sa rasistami i anysemitami, zapomniano tylko dodac, ze rowniez jestesmy homofobami. Niestety w tych kwestiach jestesmy zacofani, taka jest prawda.

Gość drogi kolego;
Zgadzam sie z toba! Juz przed Euro mialam okazje nie raz wstydzic sie za nasz glupi narod.

Gość Lucjusz29
Hmmm, wstydziliscie sie za Polakow ale pewnie czuliscie sie dumni jak Anglicy rabowali sklepy w zamieszkach zeszlego roku w Londynie albo czuliscie wolnosc seksualna jak w Soho podlozyli bombe w klubie dla homoseksualistow... itp itd... Wstydzilem sie za Polakow tak samo jak i za Anglikow... pamietajcie ze zawsze mozna powiedziec: "Piłem w Spale spałem w Pile"

Gość niech lepiej oni
popatrza na swoje podworko, ja oni np nas traktuja tu w UK, to oni sa rasistami, ktorzy dyskryminuja nas na kazdym kroku, wykorzystuja ile w lezie, Brytol spiedala z pracy, a Polak ma robic jego robote i swoja, a ajk sie nie zgodzi to go wywala, albo warning, jak zrobi to Brytol to nic nie dzialaja. Mam nadzieje ze wpierdola kazdemu Brytyjczykowi co przyjedzie do Polski czy Ukrainy, za to jak nas tutaj traktuja, w bailych rekawiczkach rasisci i aroganckie "pany swiata", co to kazdy byle tlumok nie umie w swoim jezyku dobrze nawet pisac i czytac ale swojego wlasnego niewolnika potrzebuje bo "mu sie nalezy".... Juz Hiszpanie sie na nich poznali, tak ich nienawidza, za to co im roili dokladnie to samo co nam ale 30 lat temu...pokolenie starszych Hiszpanow pamieta...