Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spiący inaczej

Też tak macie jak idziecie spać?

Polecane posty

Gość spiący inaczej

Że odkładacie to i odkładacie, bo szkoda Wam iść spać wcześnie, surfujecie po internecie, oglądacie coś itd. a potem rano masakra ... i tak sobie w kółko powtarzam, że zacznę w końcu chodzić spać o 23:00 i wstawać normalnie :P

Gość prawda prawda prawda ale w sum
to sie nazywa glupota i brak samokontroli nad soba

Gość tanatos2012
no jak tak mam, jest około 23, to myślę, jeszcze chwilka i koniec szykuję się spać i tak do 2, 3, a czasem 4 :o

Gość tez tak macie macie
macie niestety

Gość już wszystko wiem
mam tak, pętla czasu się zaciska

Czasami niestety tak. Ale na szczęście nie muszę się zrywać o 6-ej. Kiedyś jak musialam wstawac przed 6-ą to nie mialam sił na net i kładłam sie o 22-ej.

Gość soulllllllllllll
tak samo mam. p[owinnam spac juz od godziny i mi sie to przedłuża

Gość xnxjd
Niestety niedojrzałe śmiecie tak mają 🖐️

Gość PSX XBOX ATARI PC
swoją mózgownicę karmię łajnem i gnojem jakiem tu stojem i alkpholu się bojem! BIORE NARKOTYKI BO PO NICH MAM SIŁĘ JAK DWA BYKI! JAK KNUR ROOCHAM I JAK GOŁĄBEK ROOCHAM! NAUCZYCIELI I URZĘDASÓW NIE SŁUCHAM! NA DOLCE I LIRY CHUCHAM I LASENCJE STOOKAM!ŻARTUJE! NIE JESTEM TYPEM RUCHACZA TYLKO BYM OBRZĘDY ROBIŁKOŁO SRACZA! W KIBELKU JEST PYSZNE ŻARŁO, KTÓRE PRZED KOMSUMPCJĄ ZMARŁÓ! PODPALIŁ to smak wawelski przez swoje gardło! DRATEWKA POSOLIŁ GOOWNO ZAMIAST SMOKA I PU PRZYBILI DŁUGIEGO WYROKA! OD SOLI WYCIEKŁO MU OKO Z OKA Z ZRUCHAŁ TEGO ZMOCZONEGO SMOKA! SMOK BYŁ BEZ KWARANTANNY I WYSZŁY MU Z DOOPY OWSIKOWE PANNY ROOCHANY TO WRZUCIŁ JE DO HANNY WANNY I UTOPIŁ Z DENATEM MARIANNY! ZABUKALI DO DRZWI BAZYKLISZEK I WIDLISZEK, KTÓRZY NIE MIELI PRZEPITYCH KICHEK! NAWPIERDALALI SIĘ PATYCZAKÓW I MODLISZEK NAPĘŁNIAJĄC KIELISZEK W KTÓRYM BYŁ sFERMENTOWANY MNISZEK! GDYBYM TO WIEDZIAŁ TO BYM OPOWIEDZIAŁ, ŁECZ NIE JA TO PISAŁEM, BO WTEDY SWEGO CHUJA WYPASAŁEM! a chuj z chojem choojowym GOD'em (I Z PORoDEM, BO WALCZYMY Z NARKOTYKOWYM GŁODEM) nowym z PER TU PER narodem! NASZA CAŁA BRAĆ MUSI TYLKO GRAĆ! NIE WSPOMNĘ JAK JUŻ LUDZIE PRZEPICI TWORZYLI O WCI! WICI TRZEBA ZE SZÓŁ WYMAZAĆ I DZIECIOM TEGO NIE POWTARZAĆ I W TRUMNIE DUMNIE SIĘ TARZAĆ ORAZ W INTERNECIE NIE OBRŻAĆ! GARGUL I PAWLAK NIECH PÓJDĄ NA ATAK MŁÓDYCH SRAK JAK W GŁĘBOKĄ WODĘ RAK WCHODZĄCY W PODWODNY BAK I ĆPAJĄCY MAK JAJ CHOOJA PRZYJMUJĄCY POKRAK! W WORZE ORENŻADA I LEMONIADA OD SĄSIADA który za dużo gada że nie wyszła marmolada dla dziada, który zus okrada! ZUS NAS OPIRDOLJIŁ I SIĘ NIE ODPJERDOLIŁ! A SPJERDALAJ ZUS BO CI NABIJĘ GUZ! NIE WNIKAJ w nic zus'ie bo skończysz jak wszyscy w krus'ie! DAJCIE TEŻ NARKOTYKÓW DLA MOPS'a niech wpjerdolą na pocieszenie dropsa! Z AMFĄ IM ZASERWOWAĆ KLOPSA JAK DLA CZŁEPSA I CZŁOPSA! SZŁARC to GAR'c! SYSTEM NAS UDUPIŁ I OGŁUPIŁ! SYSTEM TO MÓJ PUPIL ZWANY DOOPIL i głoopil! NAPJEEDALAM SE TERAZ SŁONINĘ I UKŁADAM WIKLINOWE KOSZE W KTÓRYCH WÓDKĘ Z OGNIEM NOSZE! PODPAŁKI I GASIDŁA, więc nie trzeba, bo pn BUK przyjmie mnie do nieba! W PIEKLE ZA GORĄCO I ŚMIERDZĄCO! W NIEBIE JEST HLEP NA DRZEWIE CHLEWOWYM! TO NIE NIEBO! TO CHLEW! GODZILLA, HOGZILLA I HODZILLA TO TERAZ NOWA TRÓJCA ZBÓJCA ŚWIĘTA!