Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze chory

wrocław - lekarz

Polecane posty

Gość zawsze chory

Jestem chory jak jasna cholera. Zawsze. Szukam dobrego lekarza na terenie Wrocławia żeby zrobić sobie generalne badania i może w końcu wyzdrowieć. Może w końcu wyzdrowieje. Ktoś zna takiego?

Gość już wszystko wiem
jak to hiv (a wszystko na to wskazuje) to nie wyzdrowiejesz

Gość babasamba
nie piszesz co Ci dolega, a szkoda, bo możnaby o konkretnym specjaliście pomyślec. niemniej, popatrz sobie na stronę medixu - mają całą bazę specjalistów, badania podstawowe spokojnie sobie u nich możesz zrobić.

Gość gość
jakiś internista?

Gość gość
temat jest z 2012 r do tego czasu szukałeś a to dobre

Gość gość
Zamiast opryskliwie odpisywać, pomógł byś. Co za ludzie ;/ Nie wiem czy to pomoże, ale ja chodzę do tego www.internista-wroclaw.pl przyjmuje na terenie Wrocławia, jeździ do swoich pacjentów również w pobliżu Wrocławia.

Gość Annkanana
Juz niedługo, bo od lutego będzie można umawiac wizyty domowe przez aplikację LekarzObok - w bazie bedą interniści.

Gość PauulinaNowicka76
Gdzie mozna znaleźć więcej szczegółów na ten temat? Nie ukrywam że takiej opcji chyba do tej pory nie było we Wrocławiu, a jest bardzo potrzebna

Gość gość
ja mam apliakcje na telefon, bo głównie z nirgo korzystam 24/h. Nawet za wizytę płace przez telefon online. Lekarzobok jak narazie działa sprawnie i lekarze przyjeżdżają solidni i fachowi.

Gość Paullina Nowicka76
Dzięki za wszelkie informacja. Zainstalowałam aplikacje LekarzObok i juz nawet w tym tygodniu okazała się potrzebna, umówiłam wizytę domową do dziecka szybko i bezproblemowo.

Gość OlllkaolgaOlga
Gdzie można sprawdzić jacy lekarze są dostępni w tej aplikacji?

Gość gość
otwierasz aplikację lub wchodzisz na stronę i tam w zakładce "dla pacjentów" wybierasz opcję "lekarze" i masz tam przedstawione sylwetki oraz zakres działania lekarzy współpracujących z LekarzObok

Gość edytkaao111
świetna opcja ta lekarzobok! W razie potrzeby juz nie bede szla do lekarza tylko zamówię takąwizytę domową. Oszczedność czasu i zdrowia

Gość eweeelka
mialam okazje korzystac z aplikacji lekarzobok - doktor zjawił się w ciągu godziny i podszedł profesjonalnie do sprawy. Teraz nie bede marnowała swojego czasu na dojazd do przychodni tylko będę zamawiala wizyty domowe

Gość gość
A czy tylko pediatrzy sa tam w bazie w tej aplikacji? Mam chora mamę i nie widzę tego, żeby siedziała w przychodni w kolejce

Gość gość
nie, oprócz pediatrów lekarzObok oferuje również pomoc lekarzy rodzinnych oraz internistów, wielu z nich cieszy się ogromnym zaufanie pacjentów, o czym można się przekonać czytając wystawione na ich temat opinie, np na portalu znanylekarz.pl

Gość kasiuukaaaalala
u nas ta aplikacja hula! Teraz nawet nie martwię się o kasę bo płacę on line. Lekarzobok już kilkukrotnie uratowało mój czas i zdrowie

Gość Marioolla
Bardzo fajnie że znalazłam tu info o tej aplikacji, my korzystaliśmy z lekarzobok już kilkakrotnie, nie oszczędzały nas choroby, na szczęscie szybko uzyskaliśmy pomoc.

Gość Ullkamama
Słyszałam także, że jak przyjeżdża lekarz na taką wizytę domową może wykonać testy diagnostyczne na grypę? Jak to wygląda?

Gość Annnkannana
Tak lekarze z serwisu LekarzObok maja ze soba na wizycie takie testy diagnostyczne, trzeba zapytać o możliwość ich wykonania, tylko z tego co wiem jest to opcja dodatkowo płatna