Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frtgyhju765bg4vef

Mam dosyć mojej wiecznie krytykującej wszystko współlokatorki

Polecane posty

Gość frtgyhju765bg4vef

Nie podoba jej się dosłownie wszystko - od arbuza, który przynoszę do mieszkania (zajmuje dużo miejsca w kuchni no i ona nie lubi arbuzów, co oczywiście musi wszystkim ogłosić), poprzez zapach podgrzewanych (przy otwartym oknie) parówek, pomysły na imprezy, wizyty mojego faceta (za każdym razem zapowiadam, gdy ma zostać u mnie na noc, ale ona i tak się krępuje, gdy on nocuje 4 ściany od niej), skończywszy na nowych ciuchach czy fryzurze (nie taka okazja, nie taki kolor, nie taki bla bla bla). Niby mam jej zdanie w nosie (co też czasem grzecznie oznajmiam), ale wkurza mnie jej kwaśny ton i to, że nie jest w stanie zachować jakiś podstawowych reguł kurtuazji. Nie chcę zniżać się do jej poziomu i odwdzięczać w tym samym tonie, a nic innego nie przychodzi mi do głowy. Tak sobie marudzę :)

Gość moze to jacys wazni
'jakichś' - tak na przyszłosć bez urazy ;) a współlokatorkę faktycznie masz uperdliwą

Gość janko ryzykant
Myślę, że już czas by ripostować, i że będzie to w pełni usprawiedliwione, gdy powiesz jej, żeby się powstrzymała od nużących tyrad, które jedynie zatruwają atmosferę i nudzą Cię niepomiernie, aż do ryzyka nagłych wymiotów, którymi nie chciałabyś przybrać jej szlachetnej fizjonomii :)

Gość frtgyhju765bg4vef
Oczywiście, że "jakichś", musiałam napisać inaczej z szybkości, bo razi w oczy na JAKIŚ kilometr ;)

Gość niby
Mam pytanie czy ta współlokatorka ma jakieś zalety bo piszesz o jej wadach tylko? I nasuwa się pytanie po co z nią mieszkasz skoro to same problemy?

Gość A kogo to obchodziiiiiii
Wtyka nos w nieswoje sprawy ;)

Gość po drugiej stronie.
a moze to jednak z Toba cos nie halo? Moze zajmujesz za duzo miejsca w kuchni, syfisz, smrodzisz i jeszcze do tego grzisz sie na jej oczach ze swoim facetem? Mnie tez by to przeszkadzalo.

Gość lila lilowata
gupia psiocha.