Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JA :(

bardzo silne zaparcie:(

Polecane posty

poradźcie mi jakis dobry srodek przeczyszczający pliss.. od 3 dni nie moge sie załatwic, boli mnie brzuch i mam nudnosci.. byłem u lekarza i przepisał mi czopki biascodyl i syrop lactuloze i nic nie pomaga. lewatywa i dulcobis też nic nie dały.. prosze o pomoc.. juz chodzić nie moge tak mnie brzuch boli

napiszcie cos pliiis...

Gość panna XS
Spróbuj syropu DUPHALAC

Gość w zaparte
oj tam oj tam, wczoraj ktoś tu pisał, że ma zaparcie od dwóch tygodni, a ty dopiero 3 dzień :)

xenna lub cokolwiek innego na zaparcia, plus probiotyk np. lactoral, bo wpływa na pracę jelit - wszystko można dostać w aptece bez recepty

Gość naturalnie24
probiotyk (AC-Zymes) + błonnik dwufrakcyjny (Nopalin) to skuteczne produkty, dzięki którym pozbędziesz się zaparć i zadbasz o zdrowy stan jelit. Można również dołączyć lecytynę (Super Soya). Od kilku lat zajmujemy się kompleksową profilaktyką zdrowia. W naszym sklepie otrzymasz zniżkę 33% od pierwszych zakupów: www.naturalnie24.pl

Gość germanistka86
Dziewczyno nie faszeruj się żadnymi tabletkami. Ja przez rok żarłam tabletki, żeby się wypróżnić. Najlepiej jedz bardzo dużo warzyw i owoców, maksymalnie dużo. To Ci pomoże. Za dzień, dwa przejdzie.

Gość siri
rano zsiadłe mleko przed śniadaniem (1 szklanka) , po kolacji 1 szklanka zsiadłego mleka na noc...można dodać żurawiny , śliwki , morele , otręby...

Gość falafele
herbatka (kupisz ją tylko w aptece, cena około 6 zł) FIGURA 1. Takie zielone opakowanie z jakąś laską. Na opakowaniu pisze zeby wypić 1 maksymalnie w ciągu dnia. Ja kiedyś nieświadoma wypiłam 3 w ciągu całego dnia. Sraczka murowana, ale przeczyści cię jeszcze pewnie z wigilii :)

Gość daniel 24 zdrowy w 95%
pomogę proszę o kontakt są to problemy gastrologiczne . jelita nie funkcjonują prawidłowo , za mało błonnika i wody pisać