Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w poszukiwaniu sukni

Dziewczyny proszę pomóżcie mi z suknią ślubną

Polecane posty

Postanowiłam, że jednak odkupię używaną. Tylko jak patrzę na allegro to żadna mnie nie zachwyca może Wy wypatrzycie jakąś perełkę z tych ofert. Ja mam rozmiar 42-44 także szukam tylko w tym linku. Jakbyście zobaczyły coś wartego uwagi to wklejcie link. Bo ja już ślepa jestem od oglądania tych sukien ślubnych. http://allegro.pl/listing.php/search?category=0&change_view=1&order=p&sg=0&string=suknia+slubna+42-44

Gość mufffka88
Może skorzystaj z komisu? Lub wypozycz? Kupowanie na allegro często się nie opłaca, kiedy dojdzie do tego koszt przeróbek. Poza tym, panie w komisie doradzą Ci, jaki krój jest dla Ciebie odpowiedni. Z jakiej części Polski jesteś?

W komisie się orientowałam chcą 1200-1500 zł za wypożyczenie. Lepiej opłaca uszyć u krawcowej, bo spokojnie poniżej 2000 by to było, ale skoro da się używaną od prywatnej osoby odkupić to czemu nie. Na allegro kupię za kilka stówek. Z allegro nie kupiłabym w ciemno jeśli byłabym zdecydowana to bym pojechała przymierzyć najpierw przed kliknięciem kup teraz:) jestem z woj. mazowieckiego. Chodziłam po salonach i nawet z nowych sukni nic mnie nie zachwycało to w uzywanych mimo, ze na pierwszy oka nic nie widze to mam nadzieje, ze w koncu cos znajde. Czy to na allegro czy innych portalach.

A musi być allegro? Nie możesz uszyć sukni u krawcowej..? Moja siostra upatrzyła sobie suknie od projektantki, wydrukowała zdjęcie i poszła z nim do krawcowej. Zapłaciła 1000 zł, żadna filozofia a suknia jak z najdroższego salonu:) Ja bym w życiu nie kupiła sukni ślubnej z allegro! Szczególnie jeśli nie masz uniwersalnego rozmiaru i nie we wszystkim możesz wyglądać idealnie. Jak nie masz konkretnej na oku to poczytaj co nieco o tym, jakie fasony mogą pasować do Twojej figury, np tu: http://supersluby.pl/panna-mloda-xxl-a200.html i do dzieła:)!

Gość Ja ma do sprzedania dwie
Nie wiem jakiej suknie szukasz,ale ja mam do sprzedania nawet dwie,sa w rozmiarze 40-42 ale sa wiazane wiec raczej nie bylo by problemu.Obie sa w lini A i wedlug mnie sa ładne . Slubna to kolor smietnkowy czy kremowy,zalezy naprawde o rzutu swiatla, natomiast suknia na poprawiny jest w pieknym kolorze cappucino.Suknie sa z salonu Jola w Warszawie odsprzedam obie za 500zl-600zl. Zdjecia moge wyslac na maila i od razu ostrzegam ze sa robione tel. W cappucino brakuje koła,ale bez kola wygada o niebo lepiej :) jesli jestes zainteresowana czekam na maila.

pewnie że bym uszyla, ale chca 2000, gdzie szyja za 1000? gdybym znala taka krawcowa i byla godna zaufania to bym jej to zlecila. Ale niestety nie mam, nie znam. Chodzilam, pytalam. To nie jest moj pierwszy strzal, ze chce uzywana i juz. Przymierzalam suknie w salonach, orientowalam sie w pracowniach krawieckich i niestety ceny mnie przerastaja. Dla mnie suknia uzywana nie jest gorsza. Nie mam z tym problemu. Nie musi byc koniecznie z allegro, moze byc z innego ogloszenia czy portalu, ale allegro pierwsze przyszlo mi do glowy. Fason jaki odpada to rybka, i wielkie bufiaste napierzone ksiezniczki. Reszta jest dla mnie. Wiadomo musze przymirzyc nim kupie. W ciemno tego nie zrobie:)ale dzieki za rady.

nataliaie@wp.pl

Nie wiem skąd jesteś, ja z sądeczczyzny i tu idzie znaleźć krawcową, która zrobi to za około 1000. Aczkolwiek nie mówię, że używana jest gorsza! Nie mam kompletnie nic do używanych rzeczy, sama się ubieram w lumpeksach na przykład i to uwielbiam:P Nie wiem skąd jesteś, ale skoro mówisz, że tak duże ceny naliczają krawcowe to faktycznie nie ma sensu się w to bawić. Na facebooku tego portalu co Ci podlinkowałam, są różne grupy z ogłoszeniami ślubnymi. Często tam sprzedają suknie, a poza tym możesz napisać, że szukasz, że interesuje Cię taki a taki rozmiar i coś się może znajdzie. Tak samo możesz założyć na stronie swój profil i sobie organizować tam ślub :) Dziewczyny, które są już po wrzucają tam swoje suknie do sprzedania i można sobie poszukać czegoś. To są wiarygodne profile, ze zdjęciami, nie żadne trole:) Ja też tak zrobię w przyszłym roku, może się ktoś znajdzie chętny :D

Gość makatka03
również odkupiłam używaną suknię, szukalam na allegro, tablica.pl, komisslubny.pl, we-dwoje.pl. Jedno co mogę ci doradzić, to aby przy szukaniu oprócz rozmiaru zaznaczyć również miasto w twojej okolicy lub nawet województwo. Wtedy bez problemu będziesz mogła się umówić i przymierzyć sukienkę. Ja znalazłam swoją bardzo blisko miejsca zamieszkania, dziewczyna miała wymiary takie jak ja i suknia nie wymagała żadnych poprawek

Gość Ja ma do sprzedania dwie
wyslane :)

Gość annamoczulska
Hej dziewczyny mam prosbe . Moglaby ktoras zalozyc mi konto na wp poczta . I podac tu login i haslo . Korzystam z internetu w telefonie i tu taka opcja nie jest dostepna . Pilne.

moge ci zalozyc konto jak chcesz:) jaki chcesz miec login i haslo?? zaraz zajrze na poczte i zdjecia kopytko dziekuje przejrze sobie ten portal:) do krawcowej szlaj z nastawieniem, ze wlasnie nie bedzie drogo. A tu taka niespodzianka. I to cena sukni samej, a gdzie jakis welon czy narzutka, Mnie szkoda kasy.

Gość annamoczulska
Obojetnie jaka nazwa . Byleby nie wulgarna ;)

login: an-na00 hasło: kafeteria123

Gość annamoczulska
Dziekuje bardzo;* ; ) ;))

cześć, słuchaj jesli chcesz sukienkę to ja mam do sprzedania tylko powiedz skad jesteś. sukienkę można obejrzec w warszawie. jest jednoczęściowa, nie jakas księzniczka ale na kole elegancka. podaj maila to podeslę jakieś zdjęcia. moge sprzedać za 600zł razem z bolerkiem z krótkim rekawem:)

Gość fskfsksssssssss
buahaha ''cudowna'' jest ta z osttaniego linku:D:D:D:D:D:D:

ja po 30 czerwca bede miałą do odsprzedania suknie lisa ferrera rozmiar 42/44

Gość stokrotkaaaa6789
a może byś chciała sukienkę która w salonie dopasuje Ci krawcowa. zamówiłam sukienkę wpłaciłam zaliczkę ale niestety mój narzeczony się rozmyślił i nie chce brać ślubu więc sukienka czeka na przymiarkę w salonie. jeżeli by Ci pasowała to dopasują do ciebie. namiar mailowy dd_uw@tlen.pl