Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość unknown1230

Ankieta (dla kobiet) na temat waszych imion i preferencji...

Polecane posty

Gość unknown1230

1. Jak masz na imię? 2. Podoba Ci sie twoje? Co o nim myslisz? 3. Jakie imiona najbardziej ci sie podobaja ? (żenskie) 4. A jakie najbardziej ci sie nie podobaja? 1. Izabela 2. Tak. Jest niepospolite, hiszpanskie , arystokratyczne, krolewskie :) 3. Oprócz Izabeli : Laura , Natalia, Eliza, Milena, Julia, Amelia, Marta 4. Anka , Joanna,Iwona, Lilliana,Jolka, Regina, Paulina, wszelkie Jagody i inne owoce :P, "hamerykanskie" wymysly typu Angelika , Melissa, Jennifer, Klaudia Sandra; Magdalena, Justyna , damskie formy meskich imion typu - Kazimiera, Zdzislawa,Janina, Bogumiła,Bogusława, Martyna, Marcelina. Ruskie imiona typu Olga, Aldona

Gość saska8887jjjmhghh
1. Aleksandra 2. Nie. Brzmi poważnie i pompatycznie, zdrobnienie zaś infantylnie, ładnie tylko dla dziecka. 3. Hania, Dagmara, Karolina, Lena 4. Milena, Joanna, Katarzyna, Ewelina itd I co??

Gość unknown1230
wlasnie zapomnialam dodac to tych ktore mi sie nie podobaja imienia Aleksandra i Ewelina.

Gość saska8887jjjmhghh
hehe dzięki :P

Gość saska8887jjjmhghh
a po co ta ankieta??

Gość unknown1230
po pierwsze z ciekawosci , po drugie bedzie pomocna dla osob wybierjaych imie dla swoich corek ;)

Gość mam najładniej na imię :)
;) 1. Anna 2.Tak. Imię piękne, proste, ładnie brzmiące. Uniwersalne. Można być Anną, Anią, Anusią, Aneczką i Anką. Można mieć 2 lata i 100 lat i zawsze moje imię pasuje. 3 Anna :), Katarzyna, Aleksandra, (normalnie brzmiące, tradycyjne) 4. Emilia, Julia, Paulina, Laura (jak dla dziwaków, na siłę, "modne")

Gość ja1706
1. Wioleta 2. Nie lubię go, twardo się wymawia a do tego z imienia utworzyła się moja ksywka lola, która kojarzy mi się z jednym:) 3. Joanna, Weronika, Izabela 4. wszystkie dziwne imiona, zbyt wyszukane

Gość Self Fish
Głupi temat! unknown1230 Masakra jakaś, więcej jest BE imion niż tych ,które Ci się podobają.Wybredna i złośliwa babka z Ciebie, jak widać.Imię jak imię, to tylko zlepek literek.Po co dokładać jakieś ideologie? :-o Myślisz,że ktoś się będzie przejmować Twoją opinią wybierając imię dla dziecka?puknij się w łeb kobieto.

Gość mam najładniej na imię :)
Self fish - Twoje imię wymieniono w tych nieładnych?:)

Gość 324fds
1. Magda 2. Bardzo, jest uniwersalne, dla dorosłej kobiety i dla dziecka 3. Julia 4. Sandra

Gość Self Fish
mam najładniej na imię :) Self fish - Twoje imię wymieniono w tych nieładnych? Nie, nie wymieniono go wcale.Mam zwykłe polskie imię.Ale co to za różnica? Jeśli ktoś chce dac dziecku na imię Jagoda to da, nie będzie się przejmowac jakimiś kafeteryjnymi opiniami.Dzieci w przedszkolu nie wiedzą które imiona są wymyślne ,a które nie.to ich mądrzy rodzice uczą ich naśmiewania się z innych,mimo,że nie ma ku temu powodów.

Gość SylenaSylwena
1. Sylwia 2. Nie podoba mi sie niestety... 3. Weronika, Natalia, Monika 4.Anka,Aneta, Żaneta; Karina, Nikola ,Angelina i inne wymysly

Gość unknown1230
up up

Gość kalopppp
mi sie nie podobaja wszystkie doroty, anety, marty, sylwia tez blee...o i justyna tez niezbyt... ....ale ostatnio poznałam Ilonę...i to takie niespotykane imie

A już sądziłam, że preferencje seksualne są uzależnione od imienia :classic_cool: Ale temat faktycznie ani mądry ani zabawny. Gusta są różne. Dla mnie Aleksandra brzmi bardzo ładnie. Natomiast nigdy bym nie powiedziała, że Izabela to imię niepospolite. Wręcz odwrotnie. Miłej "zabawy"🖐️

Gość od A. do A.
1. Agnieszka. 2. Szczerze mówiąc, gdybym miała jakiś wybór, to za cholerę nie wybrałabym tego imienia. Nie pasuje mi do nazwiska, tworzy długi ciąg i zawsze, kiedy muszę się przedstawić, zwracam uwagę na to, jak rodzice w pewien sposób mnie tym skrzywdzili. Poza tym, głupie zdrobnienia typu: Agunia, Guśka - jak ktoś mnie tak nazwie, to może dostać w twarz. Poza tym, moim znajomym to imię nie kojarzy się pozytywnie, sama znam parę Agnieszek i... 3. Ewa, Małgorzata, Anna (bo mimo pospolitości jest ładne :) ), Weronika. 4. Ewelina, Marika, Jessica (coraz ich więcej...), Natalia, Patrycja, Kamila.

Gość unknown1230
Ilona niespotykane? Ja znam dwie Ilony w jednym miescie takze nie sądzę.. do Krwawej Wilczycy - no rzeczywiscie Izabela to straaasznie pospolite Imię :D W podstawowce , gimnazjum i liceum bylam jedyną Izą w klasie ( a w calej szkole byly moze ze 3 ) A na studiach jestem jedyną Izą na wydziale :D A dla porownania Katarzyn na moim wydziale jest ponad 50 (widzialam statystyki stad wiem)....Wiec nie wiem jak możesz twierdziec ze Izabela to pospolite Imię :D

Gość rrrff
1. Jak masz na imię? 2. Podoba Ci sie twoje? Co o nim myslisz? 3. Jakie imiona najbardziej ci sie podobaja ? (żenskie) 4. A jakie najbardziej ci sie nie podobaja? 1. Anna 2. Srednio. Jest ladne, ale bardzo popularne. 3. Anna (tylko moglaby byc mniej populana), ale bardziej Jozedina, Jagoda, Ida, Malina, Maria, Marianna 4. Sandra, Andzelika, Jowita, Aneta, Anita,

Gość rrrff
U mnie w szkole i na studiach Iza to bylo pospolite imie. Najwiecej bylo (w kolejnosci): Ań, Aś, Karolin, Monik i wlasnie Iz

Jezu, ale kompleksy masz dziewczyno:O W moim otoczeniu Iz zawsze sporo było, w klasach po 2 itp. Zależy ile kto ma lat i gdzie mieszka. Lecz myśl sobie co chcesz skoro Ci lepiej, że przez imię jesteś taka wyjątkowa :D

Gość unknown1230
@ Krwawa Wilczyca - to chyba ty masz kompleksy które leczysz atakowaniem innych :P Widocznie musisz byc duzo starsza , bo wsrod osob urodzonych w latach 90. imię Izabela nie jest popularne - wystarczy spojrzec na dane statystyczne na stronie internetowej GUS (wiesz co to google?) i zobaczysz ze Izy nie ma na liscie 50 najpopularniejszych imion zenskich :P co do miejsca zamieszkania to mieszkalam juz w 2 wojewodztwach i w obydwu bylo malo Iz.

Gość drtydrtyd
1. Ida 2. Rzadko spotykane i zazwyczaj te imie ludziom się podoba. szybko jestem zapamietywana 3. Eliza, Lilianna, Wiktoria 4. Magda, Arleta, Renata, Żaneta, Zofia

Myślę, że osoba która czuje się atakowana (WTF?) i zaczyna odpowiadać tłumaczeniem się na urojony atak ma większe kompleksy niż ktoś kto wyraża swoje zdanie. Ja nie odczuwam potrzeby tłumaczenia się bo wiem co zaobserwowałam (jak widać nie tylko ja). Jak sobie chcesz uważaj, że mam i 80lat skoro tak Ci będzie dobrze. I przyjmij me przeprosiny, nie miałam zamiaru burzyć Twojego świata gdzie byłaś tak niezwykła od imienia po koniuszek palca. Także zrób kilka głębokich wdechów i zapomnij o tym;) Dobrej nocy już życzę🖐️

Gość Act ofc
KW wykurwiaj juz z yego forum kretynko.

Gość unknown1230
@ Krwawa Wilczyca - tlumaczenie się? Chyba zartujesz..Ja wyjasnilam tylko czemu nie masz racji , a nie tlumaczylam sie :P

Gość malutkannnnnn
Mam na imie Anna i ciekawi mnie dlaczego wiekszosc pisze Anka? :o Anka brzmi odpychajaco ale Anna, Ania wcale nie.. Zofia a Zocha, Malgorzata, Gosia a Gocha, Marta - Martucha, Kasia, Katarzyna a Kaska - widzicie roznice? :o Moje imie bardzo mi sie podoba - proste, w kazdym jezyku sie sprawdzi i ladnie zdrabnia sie ;) Jestem z rocznika 95 i wcale nie jest to popularne imie. Typowe imiona - Magda, Iwona, Gosia, Zosia, Ala, Marta, Kasia, Zuzia, Iga, Ola, Marysia itp. - podobaja mi sie, kazde ma swoj urok :) Nie lubie tylko tych wymyslnych , zagranicznych. Durne sa takie topiki bo co niektorzy moga popasc w kompleksy. Autorce np. nie podoba sie moje imie. Ale co z tego? Moze mnie calowac w 4 litery bo rodzice nadali mi piekne imie :)

Gość unknown1230
up up