Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesprawiedlliwa888

Dlaczego niektóre 15latki wyglądają na o wiele starsze? To niesprawiedliwe.

Polecane posty

Gość niesprawiedlliwa888

Jak ja miałam 15 lat to wygladałam jak dziecko. Zero kobiecych kształtów, z rezsta do teraz jest z tym kiepsko :O włosy miałam krótkie, nie malowałam sie jakoś nadzwyczajnie, tylko puder i tusz do rzęs. A teraz jestem starsza i znam taka jedną 15stkę, która wygląda na duzo starszą, ma juz piersi, bardzo kobiecą figurę, jest ogólnie bardzo śliczna. Zycie jest niesprawiedliwe :(

Gość qqqqqqqqqqqqqqqwwwwwwwwww
hmmm nic na to nie poradzisz . ja w wieku 15 lat nie wygladałam najlepiej dopiero potem wyładniałam

Gość kokofonia zmysłów
Jesli 15 latka wygląda starzej to w wieku 30 lat będzie wyglądać jak rycząca 50 siątka:D Nie przejmuj się - ty będziesz młoda i piękna one będą wyglądac jak twoja matka

Gość weronikaikot
mam podobny problem mam 20 lat wygladam doslownie na 13, co to jest??

Gość ilonka stonka biedronka
ja w twoim wieku tez za ciekawie nie wygladalam, a teraz??? laska :D mowie ci za pare lat nabierzesz ksztaltow:)

Gość rl;ktlkflkdkorkdkdokrkf
ja też wyglądam smarkato i ludzie traktują cię jak dziecko

oj tam ja w wieku 15 bylam plaska jak deska, zero okraglosci, z wiekiem mi sie poprawilo lepiej wygladac mlodziej niz starzej

Gość 90qqwww
Nie kazda nabiera ksztaltow, mam 26 i moja figura sie nie zmienila od 15-16 roku zycia. Chudy patyk, takie geny. Cyckow brak.

Gość niesprawiedlliwa888
no dokładnie...mam 20 lat i moja figura się juz nie zmieni chyba, ze bym przytyła z 10 kg ale to pewnie by tak poszło w brzuch (i talia by calkowicie zanikła) niż w piersi czy biodra :O

Gość Sangre
Nie wiecie o czym mówicie. Mam 14 lat, a wyglądam na 18-23 tak przynajmniej mi mówią ludzie. Rok temu szłam z siostrą ( miała w tedy 6 lat) na spacer u dziadków (pojechałyśmy tam na wakacje) a facet, który remontował drogę powiedział mi, że mam ładną córeczkę podobną do siebie. To nie jedyny taki przypadek, nie narzekaj tyko ciesz się, że jesteś cały czas młoda, bo ja w jakiś sposób straciłam dzieciństwo ( mam tak od zawsze- w piaskownicy baby powiedziały mojemu wujkowi, że tak to już jest jak dzieci pasie się na chemii- miłe to nie było). CIESZ SIĘ, ŻE MŁODO WYGLĄDASZ).

Gość gość
Ja mam też taki problem mam 14 lat i wyglądam na dużo starszą do szkoły maluję tylko brwi i rzęsy i czasem puder i też kilka razy spotkałam się z nieprzyjemnymi osobami które uważają mnie za starszą