Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yoila

letnia garderoba malucha

Polecane posty

Gość yoila

Jestem świeżo upieczoną mamą, mój synek ma 5miesiecy. Muszę uzupełnić jego garderobę na lato/wiosnę. Czy macie jakieś rady dla mnie co kupować a co nie? I też gdzie kupować a gdzie nawet nie zachodzić? :) Co najlepiej na główkę dla takiego maluszka? Czapka, chustka?

Ja najbardziej z garderoby letniej lubię rampersy- sprawdzają się super w gorące dni. Na główkę wkładamy raz kapelusz a raz chustkę z daszkiem. No i najlepiej jasne kolorki.

Gość tezmatykapolkaaa
zgadzam sie rampersy sa bardzo wygodne zarowno dla dziecka jak i matki(w przypadku przebierania). Przydadza sie body na krotki rekaw, jakas koszulka bawelniana przewiewna na guziczki by wrazie co moc zarzucic dziecku gdy wiatr bedzie wial mocniej. Na glowke jakies chustki bawelniane, na pewno jakas z daszkiem, i taka by moz przykryc uszka(lniana pilotka).

Ja tez polecam rampersy ;) bardzo wygodne . Albo bodziak i bawełniane spodenki lub też spodenki i krótkie rękawki ;) Spodenki jeansowe tzn ogrodniczki na lato tak ale ale tylko bawełna cieńka , jeans u mnie sie nie sprawdził;/

Gość yolia
Oj a co to są rampersy?? pierwsze słyszę :(

Gość olamary
Kurde strona mi się źle wkleiła na końcu nie ma być pl tylko samo p

Gość olamary
A jak się nie da to wejdź sobie np. na smyka i poszukaj rampers

ja bardzo lubię zwykłe bawełniane bluzeczki z krótkim rękawkiem. nie zakładam latem body. tylko pielucha, bluzka i spodnie, albo sama bluzka i pielucha, albo właśnie rampers. na głowę preferuję wszelkiego rodzaju chustki :)

Mój mały urodził się w kwietniu 2011, który był bardzo ciepły i słoneczny,ale pytasz o starsze dziecko-ja małemu ubierałam body z krótkim rękawkiem,gołe stopy i coś na główkę-z reguły jasna chusteczka z dziurkami jeśli był narażony na słońce, a jeśli był w cieniu to głowa goła.Butki uważam za raczej zbędne bo taki malec nie chodzi-ewentualnie leży/siedzi w wózku bądź dajesz go na koc.

Gość yoila
Super te rampersy :) Już takie gdzieś widziałam ale nie wiedziała, że tak się nazywają. Dzięki za rady. A kurteczki? Na pewno też potrzebne, tylko jakie?

Gość yoila
Bardzo fajna i dobrze wygląda z obu stron, nie wiedziałam, że ten sklep ma też sprzedaż internetową:).