Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedomnaiiiibezrobotnaiiiixxxx

witam we wtorek...

Polecane posty

cdn ... :(

Wiecie ja na razie idę - gdzie moja renta - i słuchajcie tej Anny K. pierwszą literkę tylko napiszę - to wiecie - nie obalą mnie nią. NAWET PEDAGOG w największej szkole w mieście przyszedł ograny na kał i mocz. I wiecie ja sie nie dam bo nie miało być nikogo w sądzie. Tak juz DOSZCZĘTNIE przegrałam. Ze 1 osoba przyszla. Nie wiadomo po co. A wiecie szkoła to wycieczki. Ta kobieta nie miała tego robić. Wydawała mi sie rzetelna i taka jest. Może sie załamanie czy cos? I W SUMIE sie nią ośmieszyłam, ale uważałam, że jak chce to niech przyjdzie i tyle. I co tam robiła z tym kałem i moczem w tym sądzie. Skompromitowała mnie i koniec. A tak bym wyglądała - wszyscy na mnie Z MIASTA, a ja ze wsi. A tak jak ja wygladam? I tyle :(

No ja nie chodziłam czy jeździłam na wycieczki wiecie. Takie coś. Ta klasa moja była taka PODEJRZANA. To tak sie jej trzymałam trochę chociaz ... co ona by mi tam pomogla. Ale taka życzliwa. I poszła z tej szkoly. Nic jej tam nie zarzucicie. Że żle przyszła. I to miało wszystko w tym sądzie wyjść bo ta sędzina też nic nie rozumiała. Ja robię że zapomniała czy nie zrozumiała jak przyszła do tego Korfantego, zaczęło ją to denerwować. Dyrektor się dowiedział jak przyszłam, zaczął JĄ GNOIĆ za wycieczki - bo zawsze cos się moze stać - tyle. No i przyszła do tego sądu, ze żle zrobiła. A czy np. w czasie kontaktu ze mną była ograna na kał i mocz to nie wiem. Może nie bo do sądu przyszła - cos jej się stało, że nie wiecie i tyle. I ja nie chcę niemieckiego paszportu. Jak już tu USA. No ale w sumie zaden. Jeden rodowod już sie robię i tyle. No i to takie skomplikowane, ale dyrektor ją przyjął tę panią Annę K. - to chyba też wiedział co robił a w sumie może na rok miał przyjąć? I tyle. I to wszystko żeby jej sie nic nie stało przez to, że ona poszła do sądu, żeby te ksiażki niemieckie nie były na mnie i tak dalej. ŻEBY JAKIEGOŚ GOŚCIA bez rodziny??? nie umieć obalić też dziwne. I ja na tego prezydenta miasta K. mam rektora i w sumie jeśli dostanę kasę wiecie od Zielonych Światkow to płacą za figury i za obalenie prezydenta miasta K. też żeby mieli amazon. wiecie. I tyle. i ja mam konto - jedynie numeru tu nie napisałam i wiecie czy to nie jest uczciwy układ? Braka amazona w Polsce. Rektora nie ruszą - od razu piszę. Wszędzie są na uczelni. Powinni sobie to przemyśleć a jak nie to lecę więzieniem , ze w takim razie kić mi zostaje przy moim sposobie postępowania że nie płacę podatku i tyle :(

dyrektor sie dowiedział jak PRZYSZŁA Anna K do Korfantego wiecie i zaczął ją gnoić tak było. A PO CO pRZYSZŁA ONA? i tyle. Na kał i mocz. PO CO PRZYSZŁA? Samotna matka z dorastającym synem. Rozwódka chyba. PO CO TAM PRZYSZŁA?

No i zakonczenie tego wątku? GDZIE JEST MOJA RENTA bo nie mam co jeść i tyle :(