Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaaaaaaaa8888

czy wasze dzieci od czasu do czasu się zamyslają?

Polecane posty

Gość olaaaaaaaa8888

witam córka ma 2 lata i od czasu do czasu zdarzy się jej zamyślić, czy to moze byc coś groznego?czytalam ze czasami padaczka się tak objawia ;(

Gość każdy się może czasem
zamyślić. I dziecko i dorosły. Ja tak mam że czasem się zamyślę albo powiedziałabym że się wyłączam, to znaczy słyszę że ktoś do mnie mówi, ale muszę się oderwać z tego zamyślenia, żeby odpowiedzieć. Może to trwać kilka sekund. Mam tak może raz na miesiąc, nie mam żadnej padaczki, mąż się ze mnie tylko śmiej czy przechodzę w tryb "standby" :D

Gość hehe moj brat tez gotowal
na pewno po tobie tegio nie odziedziczyla

Gość Tak rozwija sie wyobraznia
Ciesz sie ,ze Twoje dziecko ma ja :)

Gość to to tak
Moja też się zamyslała i faktycznie choruje na padaczkę,ale moją córkę bolała głowa w okolicach czoła i po długich szukaniach -badaniach,między innymi eeg wyszło co wyszło:( dzięki Bogu to najlżejszy typ padaczki ma 12 lat i połowę życia jest leczona,teraz eeg wyszło bardzo dobrze i czekamy z lekarzem aż dostanie okres aby móc leki odstawiac, dziecko masz małe ale warto porozmawiac z pediatrą na ten temat może zleci jakieś badania ,oby wyszły dobrze, ja dosyc wcześnie zainterweniowałam,wdrożono leczenie i nic się nie działo nie miała ataków ,które mnie przerażają powodzenia i zdrowia dla dzieciaczka:D

chyba każdy,mój kot chyba nawet czasami się zamyśla hehe :D bo go wołam a on patrzy w jednym kierunku :D

Gość olaaaaa8888
upppppp

Gość olaaaa88888
proszę napiszcie

Gość olaaaa88888
widze ze kazdy olał pytanie

Gość ja mam 2 cory
i tez sie zamyslaja mlodsza 1,4m czesciej starsza mniej po mezu to maja bo tez czasem mu sie zdaza starsza 7 lat tez jak byla taka mala jak mlodsza to czesciej jej sie zdazalo obie zdrowe