najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 29, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mgkfhg Napisano Maj 29, 2012 a zawsze szczery ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 29, 2012 przecież to nie facet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BluMen orginal 0 Napisano Maj 29, 2012 Fiku to Ty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 29, 2012 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BluMen orginal 0 Napisano Maj 29, 2012 Wiedziałem ,młoda i niezaspokojona ,ideał dziewczyny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aburabi 0 Napisano Maj 29, 2012 aż boje się otworzyć lodówkę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość obeznanyboobrzeznany Napisano Maj 29, 2012 Znajdź sobie takiego obrzezanego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 29, 2012 nie wyskoczę, bo zamarzłam, za długo mnie tam trzymałeś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SamotnikXI 0 Napisano Maj 29, 2012 Skoro żadnego nie masz to jak ma Cię zaspokajać. Chyba, że wciąż czekasz na tego wymarzonego bruneta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czizas 1 Napisano Maj 29, 2012 poszukaj neurochirurga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 29, 2012 "Chyba, że wciąż czekasz na tego wymarzonego bruneta." od wczoraj się nic nei zmieniło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SamotnikXI 0 Napisano Maj 29, 2012 Ja tam nie wiem co Ty wczoraj robiłaś i czy się coś zmieniło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żeleczek 0 Napisano Maj 29, 2012 o matko, fiku.. zmieniasz nicki częściej niż ja :D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 29, 2012 kobieta zmienną jest :) przybieram wiosenne przybranie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 29, 2012 mi potrzebny facet-ogier ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jezu jakim prawem tacy Napisano Maj 29, 2012 ludzie zyja? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Brunetka 28:) Napisano Maj 29, 2012 fiku tak cie obserwuje i kurcze .... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 29, 2012 obserwujesz mnie? o rety! a ja dziś wyszłam rozczochrana z domu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Egoisteeee Napisano Maj 29, 2012 Fiku z.j.e.b.i.e ile ci płacą za pisanie na Kaffe?. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 29, 2012 robię to charytatywnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Egoisteeee Napisano Maj 29, 2012 Zmień leki szmaciaro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Brunetka 28:) Napisano Maj 29, 2012 jestem pod wrazeniem ,,, twojej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żaden facet Napisano Maj 29, 2012 żaden facet NIE CHCE cię zaspokoić , a to duża różnica :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 29, 2012 chcieliby ale nie potrafią uwieść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość noga od fortepianu Napisano Maj 29, 2012 buja się w takt Chopina i ładnie się wagina wygina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza i najmądrzejsza 0 Napisano Maj 29, 2012 zlot pomaranczowych frajerów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czytam taka fiku i nie Napisano Maj 29, 2012 po prostu wspolczuje ci ze masz takie smutne zycie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość starzy ja pewnie Napisano Maj 29, 2012 tlukli do glowy ze w zyciu tylko nauka sie liczyc i tak skonczyla , zostanie stara zgryzliwa starsza pania z doktoratem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hfjfjfjf Napisano Maj 29, 2012 I nie rob tych skurwialych literowek smieciaro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach