Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego takie koszmary mi sie

Śnił mi się LORD VOLDEMORT!! Myśle, że to był szatan. Bardzo sie boje, szczerze

Polecane posty

W tym śnie podszedł on do mnie, ja spałam, pochylił sie na de mną i powiedział coś obślizgłym wężowym głosem a potem zaczął...pić krew z mojego policzka. Nie bolało, to było dziwne, ssał mi policzek. Dlaczeg śnią mi sie takie okropieństwa? Bardzo sie bałam, obudziłam sie zlana potem ;(

Gość lizaczek 00931131
może nie przeczytałaś Pottera do końca i się zemścił :)

Gość ncfjcvn irvncuierjk;nd
idźże, idźże, za dużo HArrego Pottera i tyle.

Gość chujnia
trzeba bylo chwycic go za swistoklika 🖐️

Gość 232131223
ale snia ci się w kółko? ile masz lat? Ja mam to samo, zeby było ciekawiej od dziecka. Czuje w snach, że przesladuje mnie zły duch, ma za kazdym razem inna postac

Tak. Choć najczęściej są to trupy z takim dziwnym uśmieszkiem na twarzy. Często śni mi się właśnie, że idę, na około leżą śmieci a pośród nich w pozycji półleżącej jest martwy człowiek z takim kpiącym uśmiechem na twarzy. Koszmarne rzeczy mi się śnią. Od lat.

Gość lohoho
Idz do psychologa a nie szatana szukasz w snach idiotko

Gość 232131223
ja od dziecka mam sny o tym duchu,jak miałam 5 lat to mi sie śniło że za mną chodzi czarny cień, który wyglądał jak spoód zelazka. Teraz sa to nieco inne rzeczy, ale zawsze chodzi o to samo, czuję cholernie silny strach. Mogłabym pomyślec, że to od horrorów, ale jak miałam 5 lat było podobnie a ich nie oglądałam.

Gość pierniktoruński

Właśnie dzisiaj mi się 

Gość pierniktoruński

**** sorry, nie skończyłam.

Dzisiaj właśnie śnił mi się Voldek. Byliśmy z rodziną u dziadka na obiedzie i ten beznos był tam jako jeden z gości. Siedział obok mnie po lewej stronie i podawał mi półmiski z jedzeniem, a ja się trochę bałam. Nigdy nie miałam żadnej traumy z przeszłości, choć owszem dzieciństwo miałam z**bane, ale były to bardziej zachowania pasywno-agresywne, a nie przemoc fizyczna (dla dociekliwych: seksualnej na pewno nie było, bo bym zapamiętała, a koszmarów prawie nie miewam). Wynika to chyba z mojej potteromanii, bo mogłabym w kółko czytać tę książkę.