Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielony_krokodyl

Picie wody

Polecane posty

Gość małpiatkaaaka
PAMIETAJCIE O JEDNYM. zMIENIAJCIE RODZAJ WODY JAKA PIJECIE ,chociaz raz na tydzien. Nie mozna organizmowi dostarczac ciagle tego samego gatunku typu cisowianka itp Dwa dni pije Muszynianke,to w trzecim powiedzmy ustronianke.

Gość małpiatkaaaka
zielony krokodyl,wszystkie te wody sa z tego "samego zrodla" . Jest tylko jeden rodzaj wody na rynku,naprawde zdrowej. Ale dane te nie sa udostepnione.

Gość Ja Ci pożyczę
Ja pije min 1,5 do 3 litrów + jakaś herbata czy kawa czasem albo jogurt. A wodę kupuje Żywiec niegazowany. Kiedyś piłem Piwniczankę mineralizowaną ale ma za dużo wapnia bo to woda mineralna i nerki nie pracowały tak jak trzeba. A żywiec to woda źródlana i ma mało składników mineralnych. Jeszcze kropla beskidu czasem mi wpada w ręce.

3 litry Cisowianki niegazowanej. nie wiem jak można pić ten cały gazowany syf typu coca-cola, fanta itp. nigdy tego nie lubiłam. pije tylko herbaty owocowe, kawę albo wodę.

Gość co kto lubi,
"nie wiem jak można pić ten cały gazowany syf typu coca-cola, fanta itp." jedni uważają za syf napoje gazowane, drudzy wody mineralne i źródlane

przecież to nic nie daje, jeszcze bardziej chce się tylko po tym pić i jest cholernie słodkie :O źródlana woda też się zalicza do tego syfu, tylko mineralna jest coś warta 🖐️

Gość co kto lubi,
mnie po wodzie jeszcze bardziej chce się pić, jak się czasem (bardzo rzadko) napiję, a po napojach gazowanych pić mi się nie chce i poprawiają mi samopoczucie