Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiamsie hmmmm

boje sie zaszczepi dziecko

Polecane posty

moja mala duzoo chorowala i ominela szczepienie 5/6 miesiacu teraz ma skonczone 7 i dzownia z przychodni ze musze przyjsc,mowi ze dzieko zabkuje i ze co chwile lapie jakies infekcje a oni ze musze przyjsc ze jak lekarz zbada i stwierdzi ze mozna szczepic to zaszczepia, kiedy ja wiem ze starsze dziecko ma zapalenie oskrzeli i wiem ze po szczepieniu plus zabkowanie choroba murowana i tak juz cos paksluje co ja mam zrobic, u nas lekarze sa lekarzami tylko z tytulu w zyciu im nie ufalam chodze prywatnie i mysle ze pojade do swojej pediatry i zapytam co ona radzi, a jak uwaza ze nie powinnam szczepic to niech wyda mi jakies zaswiadczenie albo cos w tym stylu zeby przesunac, szcepie dziecko tymi szczepionkami na 6

podnosze moze ktos mi poradzi

prosze powiedzcie co zrobilybyscie na moim miejscu

Gość miszkowata
Nie szczepi się chorego dziecka :O Pediatra, owszem, powinien zbadać i wpisać w karcie, że byłaś i że dziecko chore, bo jak będzie kontrola z Sanepidu, to możesz mieć nieprzyjemności.

no wiem, pojade jutro do swojego pediatry czy zaryzykowac i pokazac dziecko lekarzowi w naszej przychodni,a co jesli on powie ze mozna a dziecku naprawde cos dolega? zawsze przed szczepieniem mam wielkie obawy boje sie ze jedno glupie szczepienie moz zmienic zycie naszego dziecka na zawsze