Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ergtryh56uh5u7

nie polecam wiazania sie z dziewczynami z rodzin patologicznych

Polecane posty

Gość ergtryh56uh5u7

bylem z taka jedna, byla egoistka, myslala najwiecej o sobie i miala problem z okazywaniem uczuc no nie mowiac juz o tym, ze przesiakla zlymi wzorcami lepiej stworzyc zwiazek z kobieta, ktorej rodzice dali w dziecinstwie duzo ciepla, ktora miala szczesliwa rodzine, mile dziecinstwo

Gość Maciek Z. 1991
Co Ty gadasz.Na to nie ma reguły.Akurat największymi egoistkami są księżniczki z tzw dobrych domów.

Gość takie tam duperele nic więcej
popieram w całej rozciągłości, niech ręka Boska broni przed patologią: życie spierdolone na 100% :(

Gość andreła garcija
NAJLEPIEJ Z PRZEDSZKOLA SOBIE WZIĄŚC I WYCHOWAĆ

Gość ergtryh56uh5u7
no coz, ja wypowiadam sie na podstawie tego przypadku i tyle mysle, ze jakos mozna to uogolnic, choc moga byc tez zle wzorce i zauwaz, ty mowisz "dobry dom", myslac pewnie o kasie, ja mowie o szczesliwej rodzinie to, ze sa ksiezniczki tatusia, gdzie tatus nie mial czasu sie pobawic czy porozmawiac ale finansowal drogie prezenty i one sa rozkapryszone, to sie zgodze ja mowie o dierwczynach z dobrego, najlepiej inteligenckiego domu, gdzie bylo szczesliwe dziecinstwo, brak powaznych klotni malzenskich, wpojono szacunek dla drugiego czlowieka, szacunek dla starszych, do nauki, ksiazek itp natomiast ta z rodziny patologicznej, w dziecinstwie miala brak milosci, widziala same awantury moze by i chciala od tego odejsc, ale w chwilach slabosci te zle wzorce wracaja :/

Gość Maciek Z. 1991
Czasem takie dziewczyny są "do rany przyłóż".Czułe,delikatne itd-ogólnie prezentują cechy wymarłe.ilu ludzi tyle opinii,ale ja uważam,że oba środowiska dają nienormalne jednostki....

Gość czy ta teoria dotyczy także
chłopaków z rodzin patologicznych?

Gość Maciek Z. 1991
Haha gościu rozbrajasz mnie. Inteligenckiego domu. HAHA. Czym Ty mierzysz wartość człowieka? Idź do biblioteki-tam znajdziesz.

Gość Maciek Z. 1991
Ja jestem z rodziny np gdzie ojciec jest alkoholikiem i co? jestem zdegenerowany uczuciowo? Hahah. Nie uważam tak. Nie znając człowieka go nie oceniaj go,bo wychodzisz na zadufanego w sobie bufona.

Gość takie tam duperele nic więcej
facetów dotyczy jeszcze bardziej niż kobiet :( na ogół agresorem w patologicznej rodzinie jest ojciec a syn przejmuje jego styl życia :(

Gość otgfio
to prawda w obie strony, tez nie chcialabym np patologicznego bezmyslnego chamidla ,ale sa wyjatki mam kolege ktory wywodzi sie z patologi od ok 14 r.z byl w domu dziecka tearz ma 20 lat i jest naprawde porzadnym chlopakiem :) i nie wyglada patologicznie gdybym go nie znala to nigdy bym nie powiedziala ze taka ma przeszlosc :)

Gość otgfio
ale w 90 procentach gdy ktos wywodzi sie z patologi bedzie ja przekazywal dalej ok 10 procent to te wyjatki

Gość The spider
Dekiel wymyślił ten temat. Z najgorszego domu potrafi wyjść dobra dziewczyna,a z najlepszego zwykłe bydle z cyckami. nie chcę dywagować,ale dziewczyny z obu środowisk maja odpały. Najlepiej znaleźć kogoś z przeciętnego domu :D

Gość otgfio
pewnie tak ale ja tez mam obraz dzieci patologicznych rodzin z gimnazjum własnie przewaznie byly to osobniki wulgarne, tępe , egoistyczne tak samo zwodówka..wiem bo mieszkam obok