Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawxyyy prawiczek

Dlaczego kobiety lecą na dresiarzy? Co jest w nich takiego?

Polecane posty

Pamietam ze w szkole laski sikały za takimi, najlepiej sportowiec+cwaniaczek+w dresie+łysy lub nażelowany chamowaty koles minęlo kilka lat i widze ze dorosle kobiety nadal lecą na cwaniakow, łysych fizoli, oczywiscie powtarzają ze facet musi byc miły, czysty, z poczuciem humoru typowe babskie pierdolenie w bambosz

dlaczego nie piszecie

Gość O_o 2525
Nie sądzę, żeby wszystkie kobiety leciały na taki typ mężczyzny...Znam sporo kobiet, sama też nią jestem i może ze 2 mają takich łysych karków w dresach. Same też są raczej takie "plastikowe".

normalne mnie nie chcą plastiki gardzą, wiec co za róznica?

Gość O_o 2525
No ale to wtedy nie uogólniaj...nie wszystkie kobiety lecą na dresiarzy. Skoro twoim zdaniem ŻADNA cie nie chcę to się zastanów nad sobą. Może masz jakąś koszmarną cechę charakteru, która dyskwalifikuje Cię w oczach wszystkich kobiet. Może wystarczy, żebyś trochę nad sobą popracował i sukces gwarantowany.

Gość FrywolnaLola
Mnie osobiście łysi faceci odrzucają, ale chyba mam wyjaśnienie dlaczego ciągnie nas do chamów i cwaniaczków, bo taka postawa wyraża dominację a każda kobieta podświadomie szuka samca Alfa, ma się wrażenie, że o! to jest prawdziwy mężczyzna, w razie potrzeby wszystko załatwi, a nawet będzie się o mnie bił :P!

Gość adadjwjdptjg
wspolczuje szkoły do ktorej chodziles, pewnie sama patologia chociaz nastolatce niewiele potrzeba do szczescia