Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co zrobic z synem

idz do lekarza z dzieckiem czy nie?

Polecane posty

moj syn 13 lat od niedzieli sie zle czuje, tzn meczy go suchy kaszel, ma chrypke ogolnie mowi ze sucho ma w klatce piersiowe, nie boli go nic innego, nie ma goraczki, na noc daje mu aspiryne, zrobilam sok z cebuli i kupilam syrop z brzozy bo podobno najlepszy na suchy kaszel, ale zastanawiam sie czy isc do lekarza? ma to sens bez goraczki i innych objawow?? co na ten kaszel ile on moze potrwac/

prosze o jakas wskazowke

Gość zupełnie nie rozumiem
Raczej sam nie może iść. Sok z buraka z cukrem - wytnij dziurę w buraku, zasyp cukrem i do piekarnika, aż puści soki. Parówką z rumianku.

ne moze isc jeszcze sam, ale zastaanwiam sie czy ma sens

napisalam ze moze iść sam, bo moja córka od I gimn. i jej rowieśniczki z klasy juz chodziły same do lekarza, no ale to nie kluczowa sprawa Na twoim miejscu z wizytą bym sie wstrzymałą

ale czy podawac mu cos jeszcze?? wieczorem zrobie mu ten napar z rumianku posmaruje go tez vickiem ale co jeszcze?

Gość Boze kobiety opanuj sie
przeciez to zwykly suchy kaszel. Dawaj mu cos do ssania, ewentualnie witamine c, Suchy kaszel zwykle pochodzi z gardla i nie ma powodu panikowac tak, jakrobisz to ty, skoro nie ma nawet goraczki i ogolnie dorbze sie czuje. Syn jedynak, co? :o

Gość popieram Boze kobiety
a autroce radze troche wyluzowac, bo histeryczka jakich malo :o

Gość chyba zwariuje z niewyspania
moze to alergia?

no jedynak jedynak, kilka razy poronilam, raz urodzilam martwe dziecko, wiem przesadzam, ale nie chce go truc tbaltekami wole naturalnie ale nie wiem jak

po prostu boje sie ze to sie rozwinie bo dzisiaj doszedl zatkany nos

Gość taka jedna pytajaca
tak sie zaczyna zapalenie gardla, kaszel suchy, pozniej zapchany nos, bol gardla, goraczka tez sie moze pojawic. Moze tantum verde do gardla. Musi duzo pic. Miod manuka jest dobry na suchy kaszel i gardlowe sprawy. Mozna podac tez wapno przed snem, bedzie mniej kaszlal i przez to lepiej spal. nie jest alergikiem?

bez przesady... ja bym poszła i tyle... to że jak dziecko ma 13 lat to nie można juz sie martwić czy iść do lekarza??? a mi lekarz powiedział że jak mokry kaszel to znaczy że juz jest lepiej niż jak suchy choć ja sie na tym nie znam...

pikam mu orofarem, poczekam do czwartku, w sobote idziemy na wesele do mojej siostry wiec mam nadzieje ze mu przejdzie do soboty