Pył na wietrze 74 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: 2. To znaczy że jestem najłatwiejsza z forum tak? Moon zaprzecza po starej sympatii, innymi słowy czeka jeszcze na swoją szansę Tylko debyl by to łyknął że ich nie dostał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 91 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Pewnie piłaś. W sylwestra ostatni raz trochę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libi sztisel 12 Napisano 3 godziny temu Jezu zmęczyła mnie dziś ta kafeteria, ne wiem jak ja mogłam 2 lata nawalac tak intensywnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: I dlatego też pasujesz do M A ty do nikogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Dzika klacz. Jak możne kobieta tak o sobie pisać. W pełni świadoma siebie tylko może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 58 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, libi sztisel napisał: Jak tam na slasku żyjesz chopie? Dobrze ci tam? nie xD tęsknię za Gdańskiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: W sylwestra ostatni raz trochę. I kilka dni temu już sobie marzyłaś żeby się uchlać w trupa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libi sztisel napisał: Jezu zmęczyła mnie dziś ta kafeteria, ne wiem jak ja mogłam 2 lata nawalac tak intensywnie Mnie też. Wystarczy tego cyrku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libi sztisel napisał: Jezu zmęczyła mnie dziś ta kafeteria, ne wiem jak ja mogłam 2 lata nawalac tak intensywnie Ja mialem teraz detoks dwa tygodnie od internetu, malo tu bylem Pewnie niedlugo sobie znowu odpoczne, jak twoj ukochany wroci, bo na jego tresci nie mam sily i szkoda mi oczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: A ty do nikogo Nie jesteś panem niczyjego losu, możesz pomarzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 91 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Moon zaprzecza po starej sympatii, innymi słowy czeka jeszcze na swoją szansę Tylko debyl by to łyknął że ich nie dostał. To już są twoje wymysly. W dúpie to mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: W pełni świadoma siebie tylko może Ty akurat jesteś świadoma siebie, swoich wad i fobii. Dlatego ciągle sama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libi sztisel 12 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, Malowany napisał: Telefonu No chyba ze masz ich 50 bo jesteś jakims dilerem ale jesli nie, to odważnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Nie jesteś panem niczyjego losu, możesz pomarzyć. Fakty mówią same za siebie. Nikt z tobą długo nie wytrzyma, nawet miś się porę zorientował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedo eunuch 0 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, monsieur1 napisał: Piekny kolor wow Taki ciemnobrazowy cudo ^^ cudo to alfons z twojej duupy zrobi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libi sztisel napisał: No chyba ze masz ich 50 bo jesteś jakims dilerem ale jesli nie, to odważnie Raczej głupota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 91 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: I kilka dni temu już sobie marzyłaś żeby się uchlać w trupa Widzę moja rozmowa z lexem przesledzona na 5+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 3 godziny temu Nie mam alfonsa i nigdy nie mialem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Mnie też. Wystarczy tego cyrku. Moment, moment chłopa poznaje się po tym jak końcy, a Ty tylko rzucasz się ze ślepakami, a ponoć taki jesteś prawdomówny, a wygląda na to że cały czas blefujesz. Opowiedz jak to zapracowałam sobie całym dniem na Twój numer telefonu, jak to mnie nikt nie chce jakie masz na to dowody, i zaprzecz po raz kolejny że nie pisałeś Lexowi że mnie urabiasz .. i co tam jeszcze wymyślałeś dzisiaj na mój temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 3 godziny temu A teraz nieprzespana kolejna nocka.ojoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: To już są twoje wymysly. W dúpie to mam. Możesz mieć gdzie chcesz logika się kłania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 842 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: nie tęsknię za Gdańskiem xD i słusznie jedyne co tam można dostać dobrego to bilet do Gdyni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 3 godziny temu Ja do 6 rano czekam, bo ide na darmowe sniadanie a potem lunch w swiatyni i moge isc spac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libi sztisel 12 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: nie xD tęsknię za Gdańskiem A jest opcja ze sie przeniesiecie? tez bym chcuala gdzieś tam sie osiedlić tzn na razie muszę uważać bo wielkopolska talibka chce mi odebrać obywatelstwo ale może jakos zagadam ze strażą graniczna po starej znajomosci a nauczyłeś sie śląskiej godki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedo eunuch 0 Napisano 3 godziny temu (edytowany) ja .... jaka ta dewotka jest męcząca. Edytowano 3 godziny temu przez pedo eunuch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 3 godziny temu Ja bym wolal.gdansk i morze niz slask ale ziemniak tam mieszkal cale zycie to moze mu sie nie chce juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Widzę moja rozmowa z lexem przesledzona na 5+ Nie bardziej niż nasza teraz tutaj z krzoków a ponoć miałaś już spać Opowiedz o swoich teczkach ze screenami i fotami czołowa śledząca to forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 506 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Moment, moment chłopa poznaje się po tym jak końcy, a Ty tylko rzucasz się ze ślepakami, a ponoć taki jesteś prawdomówny, a wygląda na to że cały czas blefujesz. Opowiedz jak to zapracowałam sobie całym dniem na Twój numer telefonu, jak to mnie nikt nie chce jakie masz na to dowody, i zaprzecz po raz kolejny że nie pisałeś Lexowi że mnie urabiasz .. i co tam jeszcze wymyślałeś dzisiaj na mój temat? Czekam na screna z tego. A o zapracowaniu na nr to nie zrozumiałaś, bo nie na to zapracowałas. Piłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: A teraz nieprzespana kolejna nocka.ojoj Potem nie jęcz że się boisz o pracę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libi sztisel 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, monsieur1 napisał: Ja bym wolal.gdansk i morze niz slask ale ziemniak tam mieszkal cale zycie to moze mu sie nie chce juz Tam jest najfajniej a Śląsk… no wiadomo. Wiec niedziwota ze woli kazdy tam woli. A on już tam był to już wogle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach