Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydal z malym fajfusem

jestem tak brzydki ze nawet majac duzo pieniedzy nie mialbym ladnej dziewczyny

Polecane posty

chyba ze tak ze 100 milionow i wiecej rece mam pociete bo mnie to strasznie boli ze mnie tak okurano i od 2 lat jade na psychotropach od psychiatry ale choooja to daje bede sam bo i juz jestem starym koniem i obiecalem sobie ze nie zwiaze sie z kims brzydkim tylko po to zeby nie byc samemu choc odpowiednika brzydkiej kobiety dla kogos takieog jak ja nalezy szukac i jakichs naj naj brzyszych ludziach swiata ale tu bedzie inaczej 2 potwory nie stworza zwikzku

Gość prowo kacja jjjj
skoro masz kase to dziwne, że żadna blachara jeszcze się Tobą nie zaopiekowała, takie to czychają tylko by rzucić się na łatwy kąsek.

Gość Oglądam MeXykańskie Seriale
nie wiem skad to przekonanie ze kazdy facet nawet brzydal musi miec mega laske 🖐️

Gość Decccoder
Oglądam MeXykańskie Seriale - słuszna uwaga, oni wszyscy tylko by chcieli księżniczki :) trzeba zejść na ziemię

ale jak tu ma brzydki brzydka przytulic? pocalowac? przciez to nie mozliwe moze i sa brzydcy ale chyba nie widzicie zeby jak gowno lezalo na drodze braliby to i jedli milosc bez pociagu fizycznego nie istnieje to juz lepiej sie zwiazac z facetem bo przynajmniej mozna duzo rzeczy wspolnie porobic a seks uprawiac z dziwkami nie z soba a brzydka inaczej? jak ona ma dotknac takiego brzydla i sie nie porzygac?

Gość do autora - to proste
będziecie jak dwie muchy na jednym krowim placku, how romantic, tylko w bajkach piękna leci w krzaki z bestią, nie dla psa kiełbaska

ale tez tak nie pisz ze nie dla psa kielbasa bo ja mozna ukrasc i jesc przez lata to nawet lepsza opcja bo je sie kiedy chce i jak chce jak pieniadze nie pozwalaja na ladna dziewczyne brzydkim ludziom to jest to kuurwesko nieuczciwe wobec nich to nasza wina ze jestemy brzydcy?

Gość kiełbasa ma krótką
date przydatności , nie można jej w nieskończoność trzymać zakopanej jak kość :) po prostu mierzy się siły na zamiary anie porywa z motyką na słońce, proś los żeby była fajna i kochająca, a nawet jak bedzie miała piegi czy rozstępy może Cię kochać bardziej niż wyfluidowana dzidzia z pierogiem na wierzchu, bo już disco czas

Gość celem zycia mezczyzny
jest zdobywanie pieknych kobiet