Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oaaidknimi

Męczy mnie to - Do cholery BÓG ISTNIEJE CZY NIE ?!

Polecane posty

Gość Oaaidknimi

Cholera tak czy nie, bo już nie wiem.. .

Gość oczywiście!
Istnieje jako wytwór ludzkiej wyobraźni.

Gość pinnaccoladda
poproś Go o to, aby ci dał znak swojego istnienia... zwykle nie odmawia :)

Gość podniesee
Popatrz na słońce, na zmieniające się pory roku, popatrz na promienie odbijające się na tafli jeziora, popatrz na drzewa kołysane przez wiatr, na zwierzeta, na całąnaturę, która jest idealna... uwazasz, ze kto miałby to wszytsko stworzyć, całą naturę, która działa jak w zegarku Bóg (albo jakaś potężna dobra energia) istnieje. Warto się zastanowić jedynie czy ludzie istnieją? czy to co dziś nazwyamy ludźmi nadal są tymi samymi tworami, jakimi mieli być wg Boga.

Gość Oaaidkgminio
Jak prosić o ten znak, jak rozpoznać jakby co.. ?

Gość podniesee
Przykład pierwszy z brzegu - marchewka... kto jesli nie Bóg stworzyłby marchewkę? przekrój marchewkę na pół, na przekroju zobaczysz to samo co patrząc drugiemu człowiekowi w oczy. Marchewka nie bez powodu nie tylko przypomina ludzkie oko, ale także wpływa na poprawę ludzkieog wzroku! przypadek??? w zyciu nie ma przypadków!

Gość Oaaidkgminio
A co widać patrząc drugiemu człowiekowi w oczy ?

Gość Oaaidkgminio
No z ta marchewka rzeczywiście poyebane 🖐️

Gość ostatni moheranin
znacie objawienia w fatimie ludzie sami sobie ściągnęli 2 wojnę światowa Zlekceważenie fatimskiego orędzia, odrzucenie Dekalogu i Boga pogrążyło ludzkość w moralnej otchłani, a w konsekwencji doprowadziło do wybuchu II wojny światowej. Spełniły się więc słowa Matki Bożej wypowiedziane w Fatimie 13.07.1917 r.: "Gdy pewnej nocy ujrzycie nieznane światło, wiedzcie, że jest to wielki znak od Boga, że zbliża się kara na świat za liczne jego zbrodnie. Będzie wojna, głód, prześladowanie Kościoła i Ojca Świętego". Światło to było widziane w całej Europie w nocy z 25 na 26.01.1938 r. Było to ostatnie ostrzeżenie przed wybuchem II wojny światowej. Ta straszna wojna była konsekwencją zła, które nagromadziło się w Europie i w świecie. Bóg pozwolił ludziom skonsumować owoce ich grzechów, aby doprowadzić ich do opamiętania i nawrócenia. 1937 roku Rozalia Celakówna ma wizję; [patrz ksiązka -Rozalia Celakówna ''Wyznania z przeżyć wewnętrznych'']'' Patrz dziecko , uważnie na to, co się dziać będzie. To co teraz widzisz stanie się niedługo rzeczywistością. Nastaną straszne czasy dla Polski. Burza z piorunami oznacza karę Bożą, która dotknie Naród Polski za to, że ten naród odwrócił się od Pana Boga przez grzeszne życie. Naród Polski popełnia straszne grzechy i zbrodnie,a najstraszniejsze z nich są grzechy nieczyste , morderstwa i wiele innych grzechów''[str. 40]. Zostało też , zpowiedziane zniszczenie Warszawy, w Warszawie przed wojna funkcjonawoło około 10000 prostytutek.Każdy grzech ,który popełniamy nie pociąga konsekwencji tylko dla nas , lecz również dla naszego otoczenia. Szczególnie grzechy ciężkie jak np. aborcja ,powodują to że, składamy szatanowi ofiarę całopalną. 30 lat temu gospa prosiła o modlitwe pokój w 1991 wybuchła wojna w jugosławi objawienia w kibeho matka boża ostrzegała ale ludzie to głupcy w rwandzie wybuchła wojna domowa Zwykli obywatele byli nawoływani do mordowania sąsiadów i tych, którzy odmówią brania udziału w mordowaniu. Większość ofiar zginęła w miejscu zamieszkania, często z rąk swoich sąsiadów, od maczet używanych przez bojówki. Całkowitą liczbę zabitych oceniano na od 800 000 do 1 071 000.

Gość podniesee
Oaaidkgminio No z ta marchewka rzeczywiście poyebane straszny ignorant z ciebie :-O aż żal, noa le jak juz pisałam większośc ludzi to pomyłka.. więc takie coś mnei nie dziwi

Gość dzisiaj juz byl taki temat
nie ma boga :O

Gość ostatni moheranin
ale objawienia Mari i Jezusa dowadza ze jest

jak dla mnie - to nie istnieje ale że wiara czyni cuda, to dla wierzących nawet słowo ciałem sie staje :)

Gość kopi@85
Dlaczego debile i ignoranci ? Bo nie wierzą w pseudo objawienia :D ?

Gość ciekawe pytania
bóg istnieje tylko bawi się z nami w chowanego je.any dobrze się chowa

Gość dsff
podniesee - natura działa jak w zegarku? dobre! nie licząc kataklizmów, klęsk głodu, chorób to wszystko jest cacy :D widzę cię w mojej marchewce :D

Gość hbbbbbbb
a ja wierze, wierze w zycie poza grobowe

Gość zielony_robot
Zjebany to jesteś Ty, kretynie, kogucie, bo nie zauważyłeś, że te podszywy już milion razy się pojawiały na kafeterii a ktoś je tylko skopiował i się podszył pod Ciebie, a teraz z takiego idioty ten troll ma pewnie bekę :D

ludzie, którzy wierzą w boga, to właśnie ludzie tego pokroju, co jak przekroją marchewkę na pół, widzą w niej ludzkie oko. ja np. widzę przekrój pomarańczowego korzenia, w którym są warstwy łyka i drewna pierwotnego, i w żaden sposób nie przypomina mi to budowy gałki ocznej, może poza jedną, dość mało specyficzną cechą - jedno i drugie jest mniej więcej okrągłe. ale ja należę do osób w miarę spostrzegawczych i posiadających pewną elementarną wiedzę z biologii, którą wyniosłam ze szkoły. :P

Gość ale oco wam chodzi z ta dziewc
kogut ty sam ze soba gadasz ????? :O hahah

Gość ale oco wam chodzi z ta dziewc
ale jestes zalosny, matka cie nie kochala w dziecinstwie ze teraz sie tak na wszystkich wyzywasz ? lecz sie, nie dziwie sie, ze zadna dziewczyna cie nie chce

Gość tak to widze
podniesee- wzrok polepsza nać pietruszki a nie marchewka ------zmień dopalacza albo zioło !!!!!!!!!!!