Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paaaaapaaapapaapap

usuwanie owłosienia

Polecane posty

Gość paaaaapaaapapaapap

ktos korzystał z depilacji laserowej? jaki to jest koszt? usuwa się na stałe czy potem i tak odrastaja... chciałabym wydepilować sobie laserowo brodę bo nie chce woskiem bo musiałabym to robić czesto a wolałabym usunąć raz a dobrze niech odezwią się osoby co robiły jakąkolwiek depilacje laserowa i opowie jak to wygląda i czy sie opłaca byłabym wdzięczna

Gość Krata browara
Moja przyjaciółka miała takie pejsy... strasznie to wyglądało. Zbierała zbierała i uzbierała nie wie ile ale nie małe pieniądze. Nie chce Ci zmyślać sprawdź sama w necie. Mi się coś obiło że się płaci za cm2. w każdym bądź razie - SUPER SKUTECZNIE! zero włosów a robiła to chyba ze 3 lata temu.

Gość paaaaapaaapapaapap
i nic nie odrasta? bo czytałam tutaj na forum że jedna dziewczyna bardzo negatywnie sie wypowiadała o depilacji laserowej, że włosy odrastaja za nieługo i coraz wiecej, jakby to były nogi to ciul pal ale to twarz... boje sie zaryzykowac... boje sie że coś nie wyjdzie i bede musiała sie golic... nigdy nie miałam a tu nagle mi wyrysły podobno to genetyczne wiec jakoś musze sie tego pozbyć nie bede chodzić z brodą :(

Gość LindaSara
Absolutnie ! JEst bardzo zadowolona, ona od nastolatki miała kompleksy i zbierała naprawdę długo. fakt faktem zrobiła to u profesjonalisty i za ciężkie pieniądze ale jak widać warto. Zrób to u specjalisty i nie po taniości a napewno będziesz zadowolona.

Gość paaaaapaaapapaapap
ale skąd mam wiedzieć że ten gabinet jest dobry, dobry ma laser, robią to świetnie...