Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona we wszechświecie..

WÓZEK Maclaren -JAKI MODEL POLECACIE dla rocznego dziekco ?

Polecane posty

Firma Maclarem na dużo spacerówek ,która wybrać ? a może polecicie jakiś polska spacerówke z rozkładanym na płasko oparciem,zalezy mi na wygdzodzie dzieckakiedy spi ;).

Gość Niuniulkai
A czemu akurat tej firmy?

Gość Niuniulkai
A czemu akurat tej firmy?

Bo mamy chwalą ta spacerówkę,ale ta firma produkuje kilka rodzajów tych spacerówke i nie wiem czym się róznią.Jak wyżej napisałam interesuje mnie tez jakas dobra polska spacerówka :).

Gość dddddddddddddddweraaa
tez sie z checia dowiem, moze ktoras z mam posiada, uzytkuje i doradzi jakas fajna spacerowke,aby oparcie bylo regulowane, podnozek regulowany i dobre kola

One sie roznia tym ze te tansze nie maja kosza pod siedziskiem, daszka, rozkladanego oparcia i podnoszonego oparcia na nozki. I tak co drozszy model to wiecej z tych rzeczy ma :) Ja moge polecic maclaren quest sport, ma rozkladane siedzenie, koszyk i wyciagany podnozek, u nas sprawdzil sie idealnie i nadal dziala bez zarzutu a ma juz prawie 4 lata. Jeszcze przy drugim, jesli sie zdecydujemy, nam posluzy. Ale moze ktos Ci podsunie takze inne wozki warte ocejrzenia

Gość matka wspaniałej dziewczyny
A ja nie lubię tych Maclarenów. Sama kupiłam Peg Perego Si i polecam każdemu.

Gość juhbiu
może wiecej opinii ? :)

Gość Bonaventura
Ja juz od roku woze dziecko modelem Quest. Jestem bardzo zadowolona. Bez problemu miesci sie do samochodu. Nadal jestem w stanie wniesc go z dzieckiem po schodach. Przezyl tez podroze lotnicze, gdzie roznie traktuje sie bagaz chowany do luku. Jedyny minus to blakniecie - ja mam taki ciemno szary i w niektorych miejscach widac bardzo- na budce najbardziej. I po zimie troche piszczał, ale wystarczyło w okolicy kół prysnac sprayem WD.

też mam questa od ponad roku ,fajny ,lekki wózek ,zimę tą trochę mniej zaśnieżoną przeżył,kółka całe i nie zjechane ogólnie polecam teraz są nowe modele gdzie siedzisko rozkłada się jedną ręką,mój prany dużo razy nie ma przebarwień i nie blaknie ,budkę myję samą wodą bo nie można używać detergentów bo straci wł przeciwdeszczowe.Kolor mam fioletowy,kołka oczyszczam co jakiś czas z piasku,niczym nie psikam i nie smaruje nie piszczą.

ja od ponad roku mam model techno xlr, najwiekszy chyba z parasolek i polecam. Synek bardzo lubił w nim spac dopoki spal w dzien a i terez zdarza mu sie usnac na drzemce. Rewelacyjna jest buda, rozklada sie tak mocno ze nawet folii przeciwdeszczowej nei potrzeba. Koszyk jak w parasolce, nei ma cudów, ale miesci i tak sporo zakupów. jedyny problem to jak dziecko usnie i rozlozy sie oparcie to jest utrudniony dostep do koszyka, trzeba z boku siegac. Poza tym jest zwrotny i ma wysoko rączki, super dla wysokich rodzicow, bo smieszy mnie jak facet prowadzi spacerowke i ma raczki na poziomie swoich ud, tutaj mozna miec rece normalnie na poziomi pasa. W komplecie ma oslonke na nozki, przydatne zima. no ale jest troszke ciezszy od questa.. no za to szeroki na tyle ze nawet 2-3 latkowi bedzie wygodnie. Po połtora roku intensywnego uzywania, w tym po piachu nad morzem, dalej w nienagannym stanie, kólka w zasadzie bez uszkodzen, tapicerka po wypraniu jak nowa, wiec jak ktos uwaza ze za drogi to polecam kupno uzywanego

Ja mam Maclarena Techno i jak dla nas rewelacja. Jak dla mnie wózek nie ma minusów. Rozkłada się na płasko i może służyć od niemowlaka do 2-3 letniego dziecka spokojnie. Autorko, nie sugeruj się odpowiedziami w stylu "czemu Maclaren - jest duzo tańszych i lepszych wózków" - uwierz mi, że te wszystkie "tańsze i lepsze", nie zawsze są "LEPSZE". Naprawdę warto wydać trchę więcej pieniędzy, a kupić porządny wózek na lata.

Wendy mam pytanie jak w zimie radziłaś sobie z wózkiem bo ja w większy śnieg jeździłam innym wózkiem,czy Twój jakoś daje rade bo zastanawiam się nad kupnem xlr lub xt bo mają koła o tej samej średnicy a większe od questa.

Gość ifidsiufuidkls
up