Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siaalalala

aż taka zła jestem ? :(

Polecane posty

Gość języki nauka
dziecko nie pora na takie pytania

Gość fotel
facjate pokaż.

Gość dobra rada topo
to forum nie jest dla ciebie ;) ale skoro juz pytasz.. na razie dorastasz, nie mozna powiedziec o twojej figurze cos wiecej.. masz jeszcze dzieciecy tluszczyk, poczekaj z dwa trzy lata a wyrosniesz z niego i zacznie ci sie modelowac sylwetka oczywiscie nie wpierdalaj batonow i lodow a duzo sie ruszaj :) na wf nie opuszczaj lekcji

Gość Siaalalala
Kocham sport. Nie opuszczam żadnego wf i jeżdżę sporo na rowerze ale i tak wydaje mi się, że mam mały biust i jestem gruba .. Wszystkie koleżnki mają duzy biust :(

Gość dobra rada topo
kazdej rosnie w innym wieku, jednej nagle urosna piersi w 14 wieku zycia a innej w wieku 17 lat.. ja w twoim wieku mialam mniejsze.. a teraz 18 lat - miseczka C takze spoko urosna Ci :) i nabierzesz kobiecych ksztaltow, tali, bioder..

Gość Siaalalala
a jak mogę się tego "tłuszczyku młodzieńczego" pozbyć ?? :( Bo właśnie przez to twierdzę, że jestem gruba :/

Gość dobra rada topo
nie da sie, kazdy przez ten okres przechodzi, musisz przetrzymac i juz. zreszta ten tluszczyk jest zdrowy takze wiesz..:)

Gość Siaalalala
jestem niska .. więc pewnie będę jeszcze grubsza :(

Gość dobra rada topo
jeszcze z 5 cm urosniesz na pewno. ile twoi rodzice mierza?

Gość dobra rada topo
ale stanik to chyba zle dobrany masz, albo sie myle:( mama ci dobierala?

Gość Siaalalala
nie mam matki. Znaczy żyje ale mnie zostawila. Eee.. sama kupuję sobie bieliznę. Mama ma 169 a tata 174

Gość dobra rada topo
to urosniesz jeszcze spoczko :) ale stanik to chyba masz za maly po bokach.. poczytaj sobie w internecie jak sie dobiera etc. to wplywa na rozmiar i ksztalt biustu takze warto sie pomeczyc z tym dobrym stanikiem

Gość Siaalalala
jest już stary , ale nie czzuje by był zamały. :) Ale to tylko jeden taki mam , bo reszta to juz tak pożądnie usztywniane (ale nie wypychane, nienawidze takich !!!)

Gość Siaalalala
1. Czy obwód biustonosza jest ścisły i prostopadły do kręgosłupa, czyli czy zapięcie nie podjeżdża do góry? 2. Czy miseczka obejmuje całą pierś? 3. Czy fiszbiny nie wbijają się w ciało pod pachą? 4. Czy biustonosz w środkowej części, między piersiami, ściśle przylega do mostka? 5. Czy biust nie „wylewa się nad górną lub boczną krawędź miseczki (czy nie tworzą się tzw. „bułki)? 6. Czy ramiączka biustonosza nie wbijają się w ciało? raczej moje biustonosze spełniają te warunki :P Chyba jeden mi się wbija pod pachamia, ale o nei noszę :)

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
ujdzie ,ale nieziemską laska to Ty nie jestes..

Gość Siaalalala
to był podszyw :( A co do tego .. zrobilam z innej strony, mierząc różnie i to źle wychodzi .. Bo tam wyszło, że powinnam nosic A, ale A mnie ciśnie, wylewa mi się biust wtedy :/

Gość Siaalalala
wyszło mi 11cm a 10 - 11 to jest A .. 12-14 B :/ Ale ja się nie mieszczę w A ! :/ więc sory ale mam gdzies "testowe" dbieranie biustonosza, wolę zmierzyć i zobaczyć jak wygląda i czy nie gniecie :)