Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CóreczkaTatusia W Dodatku Ruda

Chyba Go.... Lubie. Ale jak mu to powiedzieć?

Polecane posty

Poznaliśmy się jakiś czas temu... nie mamy do siebie nr telefonu ani nic z tych rzeczy. Czasem rozmawiamy... uwielbiam jego brązowe oczy. Ale jest nieśmiały ze nie wiem co robić. teraz już widujemy sie znacznie rzadziej, ale wiem gdzie mieszka ;) Pomocy, jakieś pomysły? powinnam dać sobie spokój czy jakoś tak to przekręcić żeby wyszło że to on sie stara ? On jest zbyt cichy żeby pierwszy zagadać

Gość odpierdol sie od chłopaka
jeszcze sie powiesi przez taką kurwe

Gość agusia md 810
głupia cipa zakochała sie ale jest zbyt 'dumna' żeby to pokazać :D

Gość Demon z Hokaido
Ja wiem czego nie rób, nie rezygnuj. to moja rada, byłem w takiej sytuacji i niezdecydowanie miało skutki gorsze niż złe. Lepiej przegrać przez nokaut niż nie podjąć walki. lol

Gość Demon z Hokaido
A jak to dobre pytanie bo nie ma uniwersalnych odpowiedzi na ciężkie pytania.

Gość agusia md 810
szczym ryj i spać bo jutro rano fizyka dla I gimnazjum :D

Gość Demon z Hokaido
Na ogół słabo się kończy kiedy dziewczyna pokazuje że jest zakochana. Więc ... Zrób coś pomiędzy. Udaj że nie wiesz gdzie włożyłaś telefon niech do ciebie zadzwoni to już chociaż numer będziesz mieć. I głowa do góry rude dziewczyny są super. ;)

Gość Demon z Hokaido
,, zrobiłabym to z każdym'' :) Grubo ;) Koleś musi się cieszyć że jest wyjątkowy;)

Gość Demon z Hokaido
Na czym polega ta znajomość? Kto to jest? Zazdroszcze gościowi, nie ma nić ponad zauroczoną dziewczynę która w dodatku jest subtelna:) I w dodatku ruda :) ;)

Gość Demon z Hokaido
Masz wrażenie że kiedy patrzy na ciebie wie co myślisz? Więc pewnie , chyba, raczej ... wie..

Na pewno nie wie... ja na wszystkich patrze tak samo i wszyscy myślą że flirtuję... tak mi ktoś powiedział że mam przerażające zielone wielkie oczy i boją się w nie patrzeć... więc wszyscy by musieli mi się podobać... Nie wiem co robić Lubie go kurcze lubie jego oczy

Gość Demon z Hokaido
Tacy cisi i nieśmiałi są z reguły psychopatami uważaj na siebie.. :) A tak poza tym to nie widziałem patentu ale jakiś pierwszy krok musisz zrobić żeby nie żałować. Poproś go o pomoć w czymś ... Powiedz że masz impreze i nie masz z kim iść i bardzo by ci pomógł jako kolega... A potem standard uchlaj go i jest twój:) :) ;) Na laski to często działa... ;)

ojeeeej... xD nie nie zrobie tego, nie jestem taka, nie mój świat ;p Muszę wymyślić coś innego. Muszę być twarda i zimna jak to mówi mój przyjaciel "jak zawsze bez uczuć"... ale chyba już trochę tych uczuć nabrałam. jak nic innego nie pomoże tu wtedy wypróbuję Twój pomysł ;p

Gość Demon z Hokaido
Masz racje bycie zimną i bez uczuć na pewno pomoże ;) A jak nie pół litra zawsze robi swoje... ;0

Gość Demon z Hokaido
Spox ja muszę iść przewrócić roladę z brokułów;) miałaś rację... nikt normalny nie siedzi o tej porze, najlepsze że dodałem mało żelatyny i nie wiem czy się nie rozwali.. ;) Tego to się nie spodziewałaś..