Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje zycie to koszmar....

Żałuję, że się urodziłam. Moje życie to koszmar i pasmo porażek

Polecane posty

Mam 22 lata - nigdy nie byłam na żadnej imprezie - nigdy nie miałam chlopaka - nigdy nie piłam alkoholu - zawsze wracałam do domu o zmroku - nie mogłam mieć kolezanek jakich chciałam , rodzice mi wybierali znajomych - nie mogłam ubierać się tak jak chce, bo wulgarnie , bo brzydko etc - nawet fryzure mama mi wybierała i szła ze mną do fryzjera, kiedy zrobiłam jej na złość poszłam i zażadalam farbowania i przedłuzania , wieczorem matka wrócila i silą mnie zaprowadzila do fryzjerki , nakrzyczała na nią i kazała zrobic tak jak było :O Wyobrazcie sobie jak wyglądalam po farbowaniu a potem sciaganiu koloru :( - studia tez mi rodzice wybrali Nie mam zadnych znajomych ,koleżanek ..nikogo jestem nieśmiala, zamknięta w sobie, DZIKA przez lata wpajania mi zasad sama wg nich postepuje, instyktownie tak jakbym zawsze to robiła, nie pojde do klubu bo mam wbite do głowy ze tam są zboczeńcy , pijani ludzie ,narkomani i patologia :(

a dlaczego miałoby nie byc dostępu?

Gość małaKoza
dziewczyno masz takie zycie bo sama na to pozwalasz, masz 22 lata a dajesz rodzicom soba pomiatac jakbys miała z 10 :o znajdz [prace, studia przenies na zaoczne, wyprowadz sie i usamodzielnij bo inaczej bedziesz miała przejebane całe zycie

Nie potrafie :( Owszem jestem w miare samodzielna, dałabym sobie rade. Oni kiedyś mieli do mnie duże zaufanie mimo wszystko, jako 13 latka sama przejechałam pociągiem pół kraju - jechałam na wakacje do rodziny. W wieku 16 lat poszłam do pracy 100km od domu z kolezanką , mieszkałam u kuzynki ale to wszystko było pod kontrolą. Przyjeżdzali ,dzwonili, pilnowali mnie. Teraz gdy jestem poza domem kilka dni tęsknie i mam ochote wrócic - wróce i mam dość ,chce wyjechac :O Poznałam rok temu fajnego faceta przez internet, żaden żonaty czy zboczeniec, ''bylismy'' ze soba kilka miesiecy, doszło prawie do czegos więcej ale przerwałam...czułam ze robie coś złego, u mnie w domu o seksie się nie rozmawiało. Gdy leciała w tv scena łozkowa mama zaraz przelączala na inny kanał.

Gość małaKoza
matko czy twoi rodzice maja po 80 lat??? szok!!! jak sie nie wyrwiesz z domu to na bank zostaniesz stara panna mieszkajaca z rodzicami a pamietaj ze zycie masz jedno i czasu potem nie cofniesz

Gość dddddddddss
:O