Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Self Fish

iPad ,iphone , tablet - Czym się różnią i co lepsze???

Polecane posty

Gość Self Fish

Kto mi wytłumaczy, co różni te urządzenia??Wiem,wiem nie jestem na czasie, tyle teraz tego narobili,że nie mam pojęcia czym te urządzenia się różnia?:(

Gość decyzja już podjęta
produkty na i....to produkty firmy Apple iPhone to smartfon, czyli telefon+internet (nazywany mini komputerem), ma on wiele aplikacji i funkcji iPad jest tabletem, tablet to taki przenośny "komputer", nie ma możliwości dzwonienia ale ma wiele aplikacji, można na nim oglądać filmy, słuchać muzy, pracować itd

Gość decyzja już podjęta
mam iPhone 4 i sobie chwale, aplle jest chyba najlepszy pod względem funkcjonalności iwyglądu mam też tableta (iPada) i jest świetny, lcd genialny, dźwięk, możliwości super, dużo się przemieszczam więc służy mi do pracy, z laptopa korzystam już nie często

Gość Self Fish
decyzja już podjęta Dzięki za wytłumaczenie:) A uda mi się kupić iPada albo tableta do 300zł?? chciałam kupić na prezent i nie wiem co lepsze i czy w ogole warto za ta cene kupowac, czy to nie za malo jest np?

Gość Self Fish
a czy w ipadzie i tablecie jest funkcja : kamery? Chciałam mężowi sprezentować na urodziny,ale nie znam się na tym, a przecież nie zapytam go , co lepsze (chciałąm mu zrobic niespodzienke) Także bede wdzieczna,za pomoc.

Gość Self Fish
a innej firmy??? opłaca się, czy to juz totalne dziadostwo? mam namysli tableta, w takim razie:) skoro to samo co iPad ,tylko innej firmy...albo w za jaka kwote idzie kupic cos przyzwoitego?

Gość kruszonka na drożdżówkę
nie da się porównać tych tanich do np. apple, to jak maluch i rolls royce - oba pojadą ale w innym stylu kupujesz to, na co cię stać, za ceną idzie jakość matrycy, dźwięku, ekranu dotykowego, aplikacji...

Gość Self Fish
no tak, zdaje sobie z tego sprawe.Ale nie chcę kupować czegoś, co za miesiąc dwa pójdzie na śmietnik. Czy w tej dziedzinie istnieje coś takiego, jak lepszy produkt wśród tańszych?

Gość Self Fish
podnoszę, może teraz się znajdzie jakiś zbawca:P

Gość cena,cena,cena
ipad - cena w zależności od modelu od 1600PLN w górę

Gość rafciu
Rozwiąż zagadkę i wygraj jeden z 5 Iphone X http://34g.com.pl/r/JZ2iphone-x Chciałbyś wygrać najnowszego Iphona X ? Nie ma nic prostszego, wystarczy że rozwiążesz naszą zagadkę w jak najkrótszym czasie. Do wygrania jest 5 telefonów Iphone X najnowszej generacji. Sprawdź czy dasz radę rozwiązać naszą zagadkę. Podejmij nasze wyzwanie. DO WYGRANIA 5 SZTUK !!!