Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pęknięteserce

Jak zapomnieć o ukochanej osobie

Polecane posty

Jestem przekonany ze tak nie zrobie:) Mam szczescie, ze moi znajomi nie zapomnieli o mnie tak jak ja o nich... Patrzac na to wszystko teraz z chlodna glowa widze, ze przez ten zwiazek przestalem byc soba... Przez nia to wszystko... Przez nia bylem taki, ze nigdy bym o sobie tak nie pomyslal... Np nigdy nie przypuszczalem, ze bede mogl przeklnac do swojej dziewczyny... A zdarzalo mi sie... Złamalem przez to swoje zasady. Teraz widze, ze to chyba dobrze ze tak a nie inaczej sie to potoczylo.

To juz Serducho zalezy od czlowieka. Zle trafiles i tyle. Wiec fakt ze dobrze sie stalo, trzeba teraz szukac tej odpowiedniej. Albo czekac az sama sie trafi :) Ale juz masz chociaz jakies doswiadczenie. Przyda sie zawsze. Szkoda bo tyle planow, taka wielka milosc... A tu sie nagle okazuje ze nie. Ale trzeba zyc dalej

Dokladnie tak jak mowisz. Doswiadczenie. Zaliczylem twarde ladowanie, ale na pewno nie na darmo to wszystko. Nastepnym razem bede twardszy:) Ocalwe nawet nie wiesz jak mi w tym momencie dobrze bez niej... Czuje sie prawdziwym soba... Zebym tylko teraz spotkal dziewczyne, ktora bedzie mi sie podobac, ktorej bede mogl dac siebie i swoja milosc bo naprawde wiem, ze potrafie kochac:)

Dziewczyne przy ktorej bedziesz mogl byc soba. Chyba na tym powinno Ci najbardziej zalezec :) Te dziewczyny ktore ciagle chca kogos zmieniac za bardzo na partnerki sie nie nadaja. Za duzo sie przez nie traci... A sporo takich jest z tego co zauwazylam. I mezczyzni ulegaja... A pozniej dopiero dociera do nich co stracili i roznie sie sytuacje rozwijaja

No tak:) byc soba i o to wlasnie chodzi:) Niestety dalem sie zmanipulowac i tyle co tu duzo mowic. A takie manipulantki fakt. Za bardzo do zwiazkow sie nie nadaja. Teraz wiem, ze to jaki bede zalezy tylko ode mnie. Mam nadzieje, ze bede porafil odroznic ta zla kobiete od tej dobrej:)

Z reszta... My tu gadu gadu a rozmowa zeszla na boczne tory:) zdaje sie, ze rozmawialismy o kims innym:P Chyba o Tobie:)

Oj ciezko bedzie jak juz cos poczujesz :) no ale trzeba spojrzec na to tez z drugiej strony. Przezyles rozstanie z miloscia Twojego zycia jak Ci sie wydawalo, to przezyjesz kazde kolejne tez. I chyba tak trzeba na to patrzec... Ale ciezko jest jak sie kogos kocha ;/

A ja wlasnie sobie pomyslalam ze o sobie nic pisac nie bede bo zaraz zejdzie rozmowa na moj temat, a trzeba wykorzystac sytuacje ze rozmawiamy o Tobie (w koncu to tylko raz na jakis czas) :D Serducho no! :D

Jestem!:) Internetu nie mialem Agato:( Tesknilas na pewno, tak wiem wiem:P

No pewnie ze tesknilam ;p i patrz jak dlugo musialam czekac :( Zastanawiam sie co ubrac jutro :D cholera no... nog nie pokaze bo mam za chude... A jak tak goraco bedzie jak teraz to ja nie wiem ;p

Jezu no juz przestan! Nie mow mi ze sie siebie wstydzisz... Nie ma czego:P na pewno:)

I tak nie ubiore spodenek no :( za chude mam te nogi... Moze kiedys sie przelamie :D

Histeryzujesz jak zawsze:P wiesz co ubierz? Albę!:D najlepiej. :P

No Serducho... ;p aj nie odzywaj sie zreszta ;p co Ty tam mozesz wiedziec :D

Wiecej niz Ty!:P :D Albe zaloz jak do komunii zeby nog nie bylo widac. Tylko pamietaj!:D

A Proszę bardzo:P Jeszcze ty nieraz bedziesz chciala przyjechac:P A wtedy powiem, ze mnie nie bedzie:D

No zobaczymy, bo z tego co wiem to w Fromborku sa lepsze lody! :D

Tak tak tak nigdzie nie ma takich jak Tu:P Wiesz no... Ale we Fromborku nie ma mnie xP

No i nie, ide mowic mamie ze jedziemy do Fromborka ;p juz sobie wyobrazam jak przyjade a Ty podejdziesz i zapytasz gdzie moja alba ;p za takie cos to ja dziekuje :D

Aaa to alby nie bedzie jednak? i bardzo doobrze:P ciesze sie:)

Ja sie Serducho zastanawiam jak my to zalatwimy... ;p bo ja nie wiem o ktorej bede jechala, zalezy o ktorej wstane i o ktorej bede gotowa :P tak myslalam zeby przed wyjazdem Ci napisac tu na forum ze powoli z domu wychodze ale co jak Ciebie akurat nie bedzie? :>

Napisz na poczte jak chcesz podam Ci nr a jak nie to jakos to zalatwimy:)