Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pęknięteserce

Jak zapomnieć o ukochanej osobie

Polecane posty

To juz Ty wymyslaj bo ja wiem ze jest :D mysl Serducho... :> zgadzam sie na wszystko jak faktycznie nie bedzie :D

Dobra, ja mam maly przyplyw weny to opisze Serducho. Jaki on jest... Sympatyczny, nawet sie usmiechnal delikatnie jak mnie rozpoznal. I mily, ale to na forum juz widac. Spokojny dosc, tylko to chyba byla taka przykrywka na pierwsze spotkanie, widac po nim :>. Kultura jest. Dobre wychowanie jest. Troszeczke wredny, ale da sie przezyc :D. Specjalnie mi tak robil ;p. No i Serducho lubi sie usmiechac. Ja tez lubie jak on sie usmiecha. I nasz Tomek szybko chodzi, twierdzi ze przyzwyczajenie... Ale zwolnil specjalnie dla mnie :D. I klamie tu na forum ze jest chudzielcem. A wyglada dobrze :>

Gość margarynka.
a przystojny w realu jest???? :D no to Serce zrewanżuj się i też opisz mi Ocalwe :D ale jestem ciekawa, to takie nieprawdopodobne że się spotkaliscie :)

Widzialas na zdjeciach :> Ale w realu wyglada lepiej, duzo lepiej :>

Ah! Zapomnialam napisac ze bardzo rozmowny jest. Ja specjalnie czasem juz nic nie mowilam zeby zobaczyc czy Serducho bedzie ciagnal rozmowe i czy ma jakies tematy... A on ciagle o czyms mowil! Pol minuty ciszy i Serducho ma nowy pomysl :p

Mowilem zeby nie plotkowac na moj temat!:p Wchodze a tu co...:) Ocalwe juz tak mnie nie wychwalaj bo sie zaraz zaczerwienie...:P I ja naprawde nie jestem zbyt rozmowny... Z Toba jakos fajnie mi sie rozmawialo, tak na zupelnym luzie jakbym Cie znal barzdo dlugo... To dlatego takie moglem sprawic wrazenie:)

No wiec niech bedzie ze jestes rozmowny przy mnie :> ale to bylo z Twojej strony takie naturalme. Wydawalo mi sie ze z kazdym tak rozmawiasz :)

Powiedzmy, ze naturalne... Jestem rozmowny ale przy osobach ktore znam. Przy nowo poznanych osobach zawsze zachowuje sie troche ciszej, ale w tym przypadku bylo inaczej:) A tak poza tym to faktycznie tam jest boisko zapomnialem o tym...:P

To dobrze ze przy mnie zachowywales sie tak jak przy osobach ktore znasz, bo to dobre wrazenie zrobilo :> Powiedz jeszcze Serducho ze poszedles sprawdzic specjalnie :D

Niee Agata nie specjalnie:P Tak wczoraj zasypialem i myslalem gdzie tam moze byc boisko... No i przypomnialo mi sie gdzie:P Faktycznie jest, ale tam nikt nie gra, dlatego pewnie nie wiedzialem od razu:P

Ja sie pytalam ojca czy widzial. I mowie mu ze widzialam w tym miejscu boisko... A ten mi wpiera ze boisko jest jak sie na Braniewo jedzie. To mu mowie ze widzialam bramki. I znow tekst ze boisko jest jak sie na Braniewo jedzie. Jeszcze pozniej zaczal mi mowic ze to nie boisko :D To juz sobie sama wywnioskowalam ze dla niego boisko musi byc duze bo inaczej nie mozna tego nazwac boiskiem i skonczylam rozmowe bo to bez sensu :D

Faktycznie u nas jest to glowne boisko jak sie na braniwo jedzie:) Ale jest jeszcze tak samo duze w parku, no i orlik jest i takto ktore widzialas takie male:P A mowilem, ze kobiety sa bardziej spostrzegawcze!:P

A Serce... Wez mnie wiecej nie zmuszaj zebym na Ciebie czekala :D hah, ostatnio w samochodzie siedzialam, obok mnie w swoim siedzial jakis facet 30+. Mial puszczona muzyke i na poczatku nic... Chwila minela, ja patrze a on sie w tym samochodzie buja w rytm muzyki, zrobil glupia mine (to chyba mial byc taki zalotny usmiech, nie wiem ale podobnie wygladalo ;p) i tak sie wpatruje we mnie... Jaki psychol :D Zeby chociaz mlodszy byl ;p tak wiec wiecej zadnego czekania na Ciebie :P

No wybacz...:P I juz nie mow, ze dlugo na mnie czekalas...:) Za duzo czasu przed lustrem spedzilem a i tak nic mi z tego bo jak glupek wygladalem. Nie chcialem Cie wystraszyc no...;] To moze nastepnym razem spoznie sie jeszcze wiecej?:D Moze on tez bedzie i zdazycie ze soba jeszcze porozmawiac?:D Hah ale wiesz co?:) Jak przyszedlem, to nawet nie widzialem skad sie wzielas:P Tylko glowe do gory podnioslem i juz Cie zobaczylem:P Przybiegla prawie do mnie z usmiechem na twarzy:P

No 5-10min przynajmniej :D i to wystarczylo zeby jakis mezczyzna,ktorym delikatnie mowiac, nie bylam zainteresowana, zaczal sie usmiechac do mnie glupio ;p on chyba nawet z rodzina byl. Albo z kobieta przynajmniej, bez powodu by tam na kogos nie czekal. Okropny. Jakis lysy, mnostwo tatuazy... Nie dla mnie :D Glupoty pisesz bo jak glupek nie wygladales ;p tylko ja myslalam ze masz ciemniejsze wlosy. Tak mi sie jakos samo wkrecilo bo w sumie widzialam na zdjeciu ze masz dosc jasne. Ja Serducho juz do Ciebie wyszlam bo widzialam jak idziesz ;p A ze chcialam z tego samochodu wyjsc jak najszybciej wlasnie dlatego o czym pisalam wyzej... To juz inna sprawa :D

Chwilke czekalas na mnie...:) No i widzisz... Na brak zainteresowania nie mozesz narzekac...:D :D hah:P A wlosy to jak bylem mlodszy to mialem calkiem jasne...;P I dlugie haha:D Wygladalem jakbym pasemka mial:P :D mam takie jedno zdjecie... I czarne oczy takie wielkie:P z wiekiem i tak wlosy zrobily mi sie bardziej ciemne... A jak Ty fajnie sie usmiechalas jak szlas:P

Za takie zainteresowanie to ja dziekuje... :D Pokazesz mi kiedys te zdjecie bo az ciekawa jestem :D haha. Nie wyobrazam sobie Ciebie w dlugich wlosach ;p I daj spokoj mojemu usmiechowi ;p cicho. Ja lubie sie usmiechac, jakos musisz to zaakceptowac :D

Ale ja nic do tego usmiechu nie mam. Wrecz przeciwnie:) A mialem zapytac jeszcze czemu jak zobaczylas mnie na zdjeciu w kolczyku to od razu tak sie oburzylas...:P

No juz myslalam ze Twoja druga natura wezmie gore i bedziesz sie mnie czepial :> Bo ja nie lubie kolczykow u mezczyzn! Jak to glupio wyglada ;p okropnie. Zeby to chociaz pasowalo do stylu... Jakis skin, punk itp to moze sobie nosic :) ale w innych przypadkach mi sie nie podoba

Prosze Cie nie badz staroswiecka!:P Dlaczego kolczyk Ci sie kojarzy ze skinem i punkiem?;p hah:P Kiedys to rozumiem, ale nie dzis chyba:)

Nie kojarzy mi sie tylko takim pasuje ;p a sa jeszcze w Polsce skupiska punkow wiec cicho :> po prostu kolczyk nie pasuje do takiego ubioru zwyczajnego... Tzn do takiej mody jaka teraz panuje :P zreszta cicho, jak chcesz to nos sobie, przeciez Ci nie zabraniam :D

Ale ani nie wygladam, ani nie ubieram sie jak punk:P I oni nosili kolczyki w ksztalcie kolek. A ja nigdy bym nawet czegos takiego nie zalozyl...:P

No ale kolczyk to kolczyk :D ten Twoj to w ogole jakis... haha. Dobra nic juz nie pisze :D Ide za chwile sie szykowac bo z moim zajacem trzeba jechac na kolejny zastrzyk :> wyglada na to ze bedzie zyl :>

Jaki?!:| Jeden mam czarny a drugi cały srebrny kwadratowy z czyms w srodku tak fajnie blysczy...

Tak fajnie blyszczec to moze u dziewczyny a nie u mezczyzny ;p moze jeszcze zaloz jakis naszyjnik, bransoletke, pierscionek... Bo przeciez tak fajnie blyszczy ;p Prosze Cie Serce :D

To ja mam tylko prosbe... Nie zakladaj go jak bedziesz szedl na spotkanie ze mna :D A tak w ogole to juz na lody nie przyjezdzam chyba. Moge zeby sie zobaczyc z Toba ale lodow nie jem bo juz odczuwam skutki takiego jezdzenia na lody... :D

Marudzisz... Jak bedziesz to i tak nie wytrzymasz i sie skusisz:) A ja czuje, ze zaloze teraz kolczyk jak bedziesz...;p

To zakladaj, ja w takim razie z Toba nie bede rozmawiala nawet :D zlosliwiec jeden... :D No wlasnie wiem ze sie skusze chyba :( Ale nie powinnam, nie chce. No chyba ze do soboty mi przejdzie i nie beda mnie az tak te miesnie bolaly :P

Taak miesnie...:P I co Cie jeszcze boli?:D Biedactwo taka chorowita jest... To nie rozmawiaj ze mna a po co?:P