Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariiiiija

DLACZEGO KOBIETY NIENAWIDZĄ KIM KARDASHIAN?

Polecane posty

Gość Galaxxxy1234
a tak juz z rodzimego podwórka to np. Kobieta roku miesięcznika Glamour została Magda Mielcarz , anielska buzia , wiadomo, że eks modelka więc nie ma piersi Pameli ale coś tam ma, nogi ładne, zadbana, naturalna , a w redakcji pracują kobiety i głosowały też kobiety ( choć może panowie czytają Glamour, bez urazy ) - to tak na marginesie w związku z rankingiem FHM. Więc myślę, że Fanatyczki Kiczu powinny jednak odpuścić.

Gość oj biuściku
a taka Rubik mimo, że znienawidzona ma męża :) a boska Kim posuwa kto chce, teraz bodajże West

Gość do nicccki
nicccki oj biuściku żaden facet nigdy mnie nie zdradził moje wymiary 95/60,95 śliczna twarz(jestem podobna do kim tak sie składa) za to każdy z waszych mężusi zostawiłby was dla mnie bez dwuch zdan gdy ide ulica nie ma żadnego który nie stanie i sie za mną nie obróci a wy stoici z otwartymi paszczami i gapicie sie jak lezby wiem że mnie nienawidzicie więc nie pie**olcie co sie facetom podoba bo widze po sobie jak na nich działam glupie idiotki szkoda mi was więc dalej głodujcie i wydlużajcie kolaniska żeby byc zmutowana genetycznie z ryjkiem jak sedes a wasi mężusie beda marzyc o mnie im wiecej takich jak wy tym lepiej dla mnie hahahahahaaha ze sie tak spytam - Ty jestes ta 4 panienką ktorej nie ujeli w UK ? Bo widze że przebieg masz niezły

Mi tam Kim jest obojętna... oglądam Keepin up with the Kardashians na bieżąco i nie czuję do niej żadnej nienawiści ;P Czasami przeraża mnie tylko jej brak inteligencji o ile w ogóle można to tak nazwać ;P Ale swoją drogą to niewiarygodne jak w ameryce można zrobić karierę i mega kasę nie robiąc nic szczególnego poza szczerzeniem się do kamery :) Osobiście oglądam ten program bo relaksuje się przy nim... jest o wszystkim i o niczym :P

Gość Pogromca proszczatych strzał
Mariiiiija, Mariiiiiika, Nicccki, 784798758758, ahuougdeugfue i inne podszywy vel kolejne wcielenia autorki: możesz być co najwyżej Grycanką dla ubogich ha ha ha ha buha ha ha LOL !!!!