Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pracownik roku

Praca w urzędzie...help interpretacja!

Polecane posty

Gość Pracownik roku

witam, powiedzcie czy jezeli w wumaganiu jest praca w administracji publicznej, a ja pracowalam w firmie prywatnej przez sporo lat, to jest jakikolwiek sens wyslac CV czy z kopa je wyrzucą?? jak dostac prace w urzedzie skoro wszedzie pisza wymagane doswiadczenie w administracji publicznej.. - czyli gdzie tak naprawdE??? dzieki

Najpierw zainwestuj w słownik języka polskiego i w słownik poprawnej polszczyzny. Poczytaj sobie, kiedy piszemy wielką literę. Przypomnij sobie, że w jęz. polskim są takie litery, jak ą, ć, ę, ń, itp. Naucz się piękna języka polskiego i dopiero wtedy pomyśl, żeby zostać biurwą.

Gość powiem i ja.....
praca w administracji publicznej wiąże się ze wszelkimi urzędami publicznymi czyli może to być zarówno Urząd Skarbowy jaki i też Urzędy Miasta czy Gminy ...Ośrodek Pomocy Społecznej Urząd pracy itd.... skoro Ty przez lata pracowałaś w sektorze prywatnym ale zajmowałaś się tam sprawami administracyjnymi ...miałaś kontakt z przepisami itd....to jak najbardziej możesz to napisać w CV to też jest odpowiednie doświadczenie

Gość Pracownik roku
powiem i ja -dziękuję za pomoc, wiem, że mam nikłe szanse, ale nie wiem czy właśnie to jest tak że odrzucają od razu, boto wymagania formalne,czy nie

Gość powiem i ja.....
wszystko też zależy od tego czy masz odpowiednie wykształcenie w tym kierunku