Kochana512 0 Napisano Maj 30, 2012 Ta pani przyjmuje w Centrum medycznym Falck w Krakowie. Może któraś z dziewczyn była u niej? Zależy mi na opiniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kochana512 0 Napisano Czerwiec 2, 2012 Nikt nie odpowie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość zwe Napisano Czerwiec 12, 2018 Dzień dobry, chciałam się podzielić wrażeniami z wizyty u pani LEKARZ. Niestety mojej wizyty nie będę dobrze wspominać, gdyż pani Szłojdo-Brąglewicz wykazała kompletne zero profesjonalizmu w swoim zawodzie. Badanie przebiegło w atmosferze bardzo nerwowej(podnoszenie tonu), po pierwsze lekarz skomentował to co się dzieje podczas mojego badania innym pacjentom którzy przebywali w poczekalni, po drugie zostałam potraktowana jak "małolata", która "zawraca głowę". Samo badanie nie należało do przyjemnych, zwłaszcza że dla niektórych są to stresujące momenty, wizyta trwała bardzo szybko, odpowiadanie lekceważąco na pytania i dawanie do zrozumienia, że zabieram pani doktor cenny czas. Podsumowując podczas wizyty niczego się nie dowiedziałam, nawet dawkowania przepisanego leku! Nie polecam wizyt u pani lekarz Anny Szłojdo-Brąglewicz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach