Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iCoRobicOna

Jak poderwać 24 letniego faceta?

Polecane posty

Gość iCoRobicOna

Hey! Pomóżcie mi kobitki :). Jest zabawny, ma niezłe pomysły, znam troche jego zainteresowań. Ogólnie śmieszny facet i stwierdzam że razem dobrze byśmy sie bawili :) Co Wy na to? Aaa... jest przystojny. Faceci to wzrokowcy, zdaję sobie sprawę. Więc jak takiego wyrwać? :D

Gość facet 25 lat
nie pomoge ci, ja mam 25

Gość Uroczy Roman
No to jeśli masz płaską dupę, to nie masz szans.

Gość powiem i ja.....
najprościej by było jakbyście mieli wspólnych znajomych i byłaby okazja do wspólnych imprez... wypadów itd....wtedy masz duże pole do popisu żeby zwrócić na siebie uwagę ( odradzam jednak zbytnie narzucanie się )...jeśli facetowi się spodobasz to na pewno to okaże :)

Gość iCoRobicOna
Ojejku, nie róbcie sobie jaj :D Dajcie jakieś pomysły :P

Gość iCoRobicOna
Nie mamy wspólnych znajomych. Narzucanie nie jest w moim stylu. Ogólnie on chce się ze mną spotkać, więc co do tego to nie ma problemu. Tylko jak na nim zrobić wrażenie :D?

Gość ajdhaskf
Bo przystojny..............

Gość iCoRobicOna
W sumie są gusta... Jak dla mnie jest atrakcyjny. Ale żeby nie było, że na niego lecę ze względu na wygląd. Jest naprawdę bardzo zabawny, stąd ta fascynacja. :D Oj tam, lepiej brzmi facet, aniżeli chłopak. Dobra, to co proponujecie?

Gość hrthtrrt
Bo lecisz na wygląd i nie pierdol.

Gość facet 25 lat
chłopaków to masz w gimnazjum, paniusiu tam wyżej

Gość powiem i ja.....
skoro facet chce się spotkać to już jest dobrze co mogę radzić ?....a to że powinnaś być sobą i nie udawać kogoś innego na siłę ....znasz jego zainteresowania to na tym polu poprowadź rozmowę niech zobaczy że coś Was łączy ....nie ma przepisu na udaną randkę czy związek albo jest to coś między ludźmi albo tego nie ma

Gość iCoRobicOna
nie będę dyskutować na temat tego czy lecę, czy nie lecę na wygląd. Chodzi o to, że trzeba być głupim zadając się z pustakami. No chyba, że ktoś zachowuje się adekwatnie. Cóż, wracając do tematu... Mój brat stwierdził, że nic za bardzo nie muszę robić żeby na mnie poleciał, ale wiadomo, chcę żeby to wszystko dobrze wyszło. Nie chcę się spinać i wskakiwać w obcisłą kieckę oraz szpile, nie o to mi chodzi.

Gość iCoRobicOna
Tylko przystojniacy się dla mnie liczą.

Gość iCoRobicOna
Wiem, wiem. To już dużo, ale to ja muszę powiedzieć miejsce, a co za tym idzie przepowiedzieć charakter spotkania. Ogólnie kolega twierdzi, że chciałby mieć taką dziewczynę, etc. Ale jest jeszcze problem, moja znajoma (obecnie jedynie znajoma, kiedyś przyjaciółka) kiedyś do niego podbijała, źle ją potraktował. Wiadomo, że takie coś zostaje w pamięci i boli. Niby się już z nią nie przyjaźnie... On wtedy do mnie podbijał, ale wiadomo, przyjaźń to przyjaźń.

Gość 5678458
jakiś marny skurrwysyn sie już podszywa, albo jakaś marna dziewczyna bez szans na przystojnego faceta :D ot cała prawda podszywów w tym temacie. ;)

Gość iCoRobicOna
Podszywaj się gamoniu, podszywaj :D

Gość iCoRobicOna
Liczyłam na Waszą pomoc. W końcu co dziwnego jest w tym, że dziewczyna chce na facecie zrobić wrażenie? Nie rozumiem tego.