Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daria M.

samotna choć mam chłopaka, co robić?

Polecane posty

Gość Daria M.

Choć mam chłopaka a mimo to jestem bardzo samotna,mieszkamy razem z naszym dzieckiem i jego rodzicami. Mijamy się,wydawało mi się że go kocham,ale teraz sama nie wiem,nie zauwaza mnie. Piszę na czatach z innymi,nie wiem co robić,odejść?

Gość Daria M.
niech ktoś odpisze prosze

Gość sddsdsd
u mnie było (jest ) podobnie w relacjiz dziewczyna. jej okres zlewania mnie, potem mowi ze było nie fair wobec mnie i miesiac - dwa jest okey a potem od nowa

Gość Daria M.
przed porodem wszystko było super czeste imprezy,czesty seks a teraz nic kompletnie,tylko siedzenie w tym pojebanym domu

No niestety jak ma się dziecko to trzeba szybko dorosnąć. Widzę, że chyba nie dorosłaś do roli matki.Jeśli nie chcesz siedzieć w domu to wyjdź z dzieckiem na dwór jak będzie ładna pogoda, zajmij się czymś nie wiem np. gotowanie rozwijaj się jakoś może znajdziesz coś dla siebie. A jeśli tak bardzo lubiłaś imprezy i sex to trzeba się było dobrze zabezpieczać za każdym razem.Teraz macie dziecko i jesteście za nie obydwoje odpowiedzialni. A zamiast siedzieć na czatach zajęła byś się dzieckiem. Z nim jest czasami sporo roboty ale i szybko się zapomina o nudzie bo nie ma na to po prostu czasu. Pozdrawiam