Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muusss owocowy musss

czy moje dzisiejsze menu jest ok?

Polecane posty

Chcę schudnąć z jakieś 5 kg i wysmuklić sylwetkę. Ważę 53kg przy wzroście 158.Ćwiczę od pon do pt ok 30 minut, w tym skaczę na skakance. Powiedźcie mi czy moje dzisiejsze posiłki są ok: 9:00- kawa z mlekiem + łyżeczka cukru 10:30 : jogurt naturalny mały + 8 małych łyżeczek płatków owsianych + truskawki 12:00 - jedna mała kalarepa 14:00- 2 kanapki z pomidorem 18:00- 3 pampuchy( pyzy ziemniaczane) + kefir + truskawki + troche cukru

?????????????????

Gość lihhhhhhhhhhhh
pampuchy to nie pyzy ziemniaczane!!

Gość llzb
na kolacje powinno byc bialko plus warzywa a nie weglowodany

Gość llzb
aha , pampuchy to kluski na parze nop z owwocami lub dzemem :)

myślę ,że jest w miarę ok, chociaż ja nie ujechałabym na takim jedzeniu pewnie za długo. Odrzuciłabym na twoim miejscu w ogóle ziemniaki wiec raczej te pampuchy czy coś odpada. -na śniadanie powiedzmy ok.8 proponowałabym jogurt z otrębami dobrze zapycha żołądek a otręby są 'przepychaczem' jelit. -drugie śniadanie ok. 10 [ja jadłam kanapki z chleba żytniego posmarowane białym serkiem phildelphia z jakimiś warzywami, jajkiem lub ewentualnie szynką drobiowa] lepsza by była jakaś delikatna sałatka pewnie czy coś ale w szkole to ciężko było -o 13 miałam przekąskę typu jabłko, grapefruit, pomidor, arbuz, marchew, cokolwiek jakieś warzywo czy owoc [nie polecam bananowa maja dużo węglowodanów] -o 16 jadłam obiad np. około 150 g kurczaka smażonego na teflonie czy tam rybę a do tego jak najwięcej warzyw najlepiej gotowanych, w grę wchodzi kapucha kiszona, surówki w rożnej postaci bez majonezu, warzywa gotowane i dużo dużo innych, -ok. 19-20 kolacja białkowa [poprawia trawienie wieczorem czyli np. serek wiejski, biały chudy twaróg, jajka, otręby lub cokolwiek innego z np. dodatkiem warzyw jakiś;] do tego 1,5l wody i tak jak robisz ruch 30 min dziennie i gwarantuje efekty, ja jakieś ok. 8kg 2,5 miesiąca a przyznaje się ,że zdarzało mi się cos slodkiego zjesc;] piłam jeszcze czerwona i zielona herbate oczywiście nie słodzoną;] trzymam kciuki za rezultaty!;]]

Gość llzb
od 18 lepiej nie jesc

zależy o które chodzisz spać czyli ok. 3 godz przed snem dlatego jadłam w tych godzinach. Po za tym jedząc obiad ok.6 a potem o 18 kolacje nie byłabym w stanie jej wcisnąć a wieczorem chodziłabym głodna. ;]

Gość llzb
no tak jak chodzisz pozno spac to oki